WELKE VRAAG HEB JIJ VANDAAG?

KLIK OP DE KAART DIE JOU HET MEESTE AANSPREEKT EN ONTVANG JE DAGELIJKSE BOODSCHAP

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven. Je hoeft niet in tarot te geloven, deze bestudeerd te hebben of speciale spirituele gaven te hebben om de tarot te lezen. De kaart vertelt je niet hoe je moet leven of wat je precies moet doen. De kaart kun je beschouwen als een richtingaanwijzer, maar jij bepaalt of en wat je hiermee doet. Een dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt. Laat de tekst en afbeelding op je inwerken en bepaal voor jezelf welke elementen of boodschap je hieruit haalt.

De tarot is al eeuwenoud, maar nog steeds actueel. De kaarten laten je zien wat er in je onbewuste speelt. Het zijn spiegels van de ziel. Durf jij te kijken? Tot slot een tip: plaats deze pagina bij je Favorieten, zodat je elke dag gemakkelijk een kaart kunt trekken.

Boodschappen van de dieren | Colette Baron-Reid
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Boodschappen van de dieren
Colette Baron-Reid

Orakel van de Elfen | Karen Kay | bloeien
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Het orakel van de elfen
Karen kay

Trek een kaartje

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven.

Maak je dromen waar

Verwacht je dat je dromen vanzelf waar worden? Voelt het alsof je vastzit in je eigen dromenspinsels, maar dat je er
nooit gevolg aan geeft? Je intentie zal altijd aan een zijden draadje blijven hangen als je niet de moeite doet om door te weven. De Spirit van de spin wil dat je weet dat je plannen altijd van voorbijgaande aard zullen blijven, tenzij je eraan gaat werken en er moeite voor doet.

Creëer samen met Spirit

De Spirit van de kraai wil weten waarom je het idee hebt dat er geen magie bestaat in de wereld. Of geloof je dat die er eens was, maar dat het is opgeraakt, en dat er nu alleen nog maar alledaagsheid heerst? Hoewel de omstandigheden een uitdaging zijn gaan vormen, heb je geen reden om te denken dat alles waar je je je zinnen op hebt gezet uit je handen zal glippen. Op dit moment is de externe wereld aan het verschuiven. Voel jij het al?

Let op je woorden

Ben je je bewust van wat je tegen jezelf en anderen zegt? Deze kaart herinnert je eraan om de woorden die uit je mond, pen en toetsenbord komen zorgvuldig te kiezen. Let op de overtuigingen die je hebt geïnternaliseerd. Is dit echt wat je kiest te
geloven? Communiceer je met integriteit? De Spirit van de papegaai geeft je de kracht om te horen wat je nu echt zegt en waarom je dit zo zegt.

shuffle
flip
Mystieke Sjamanen Orakel
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

HET Mystieke Sjamanen Orakel
Colette Baron-Reid

Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

WIJSHEID VAN HET ORAKEL
Colette baron-Reid

Verlicht_je_geest_stapel
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Verlicht je Geest Orakelkaarten
Rebecca Campbell

Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

LENORMANDKAARTEN

Leer meer over tarot

De tarot bestaat uit 78 kaarten met verschillende afbeeldingen. Deze kaarten worden ingedeeld in de Grote Arcana en de Kleine Arcana en in hofkaarten. De tarot is eigenlijk niet anders dan een verzameling afbeeldingen waar je op veel verschillende manieren naar kunt kijken en die per kaart of in verschillende combinaties iets kunnen vertellen over (een situatie in) je leven. Tarot heeft alles te maken met interpretatie, want de betekenis die jij aan een afbeelding geeft, kan verschillen van de betekenis die een ander er aan geeft. Dat maakt de tarot uniek en zo krachtig.

De grote arcana

De Grote Arcana illustreert in de vorm van plaatjes het pad dat iedereen op welk spiritueel pad dan ook ontwikkeld of doormaakt door een hoger bewustzijn. Dit is een van de redenen waarom de tarot een krachtig hulpmiddel kan zijn, welk spiritueel pad je ook volgt.

Scroll naar top