Wens Verstandig | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Wens verstandig

Wens verstandig als je je liefste wensen in vervulling wilt zien gaan en wees praktisch als je je dromen wilt realiseren.

Wat is je liefste wens? Deze kaart herinnert je eraan dat je verstandig moet zijn als je wenst, en praktisch als je je dromen waar wilt maken. Heb je het gevoel dat je het waard bent om je droom in vervulling te zien gaan? Bevrijd je van elk geestelijk obstakel en maak je klaar om te ontvangen!
Wensen en manifesteren lijken erg op elkaar. Begin eenvoudigweg met het opschrijven van je wens(en). Dit is de eerste stap van manifesteren: zodra je pen het papier raakt, word je wens in werking gezet. Stel je dan voor hoe het zou voelen als je wens in vervulling zou gaan. Visualiseren helpt je om je wens te verwezenlijken. Ga rustig zitten en mediteer over je wens. Zeg dan hardop: ‘Lieve elfen, dit is mijn wens. Help me om deze waar te maken. Ik sta open voor jullie inspiratie.’ Je gaat je wens nu samen met de elfen waarmaken. Let de komende dagen en weken op elk teken of elke inspiratie die je krijgt.
Wanneer je deze kaart hebt getrokken, is het mogelijk dat je op het punt staat een geschenk van de elfen te ontvangen. Of je wordt eraan herinnerd dat je iemand anders een cadeau moet geven. Misschien is iemand jarig of is er iets anders te vieren. Als je een cadeau ontvangt, is dit een teken dat iemand om je geeft. En door het geven van een cadeau, kun je een wens van een ander waarmaken. Natuurlijk is geven het mooiste wat je kunt doen, zonder er iets voor terug te verwachten.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *