Wijsheid | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Wijsheid

Heeft iemand je weleens verteld dat je wijzer bent dan je leeftijd? Het is nu tijd om je innerlijke elfenwijsheid te gebruiken om een situatie op te lossen.

Deze kaart vertelt je dat je innerlijke wijsheid moet gebruiken om jezelf of een ander te helpen tijdens een moeilijke periode. Deze wijze elf wordt vergezeld door een witte uil, en uilen zijn een symbool van wijsheid. Ze vertelt je dat het tijd is om op je eigen kennis te vertrouwen, en ze herinnert je eraan dat wijsheid met de jaren komt. Wijsheid is het vermogen om het groter plaatje te zien. Kijk van een afstand naar de situatie door er, net als de uil, boven te vliegen voordat je een besluit neemt. Wijs zijn betekent niet altijd dat je gelijk hebt. Het betekent dat je situaties, beter dan anderen, zonder vooroordelen kunt zien en voor het hoogste goed van alle betrokkenen.
Deze kaart vertelt je dat je toegang hebt tot je innerlijke wijsheid, en dat je hier volledig op mag vertrouwen. Misschien vraagt iemand je om hulp, of ga je bemiddelen tussen twee of meer partijen. Hier heb je wijsheid voor nodig. Laat je wijsheid en intuïtie spreken, maar onthoud dat anderen altijd zelf keuzes mogen maken en een vrije wil hebben. Geef liefdevol advies, maar geen bevelen. Niemand laat zich graag vertellen wat hij/zij moet doen, jij ook niet!


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *