Wil je een bericht plaatsen?

Wil je zelf een blog plaatsen?

Als je een bericht of evenement wilt plaatsen, moet je geregistreerd zijn als ‘auteur’. Als je je profiel hebt ingevuld kun je de benodigde publicatierechten krijgen via onderstaand formulier (je kunt dus niet meteen een item plaatsen). Als je bent ingelogd als ‘auteur’ heb je toegang tot de beheerkant van de website. Je kunt dan artikelen plaatsen. Om hier te komen ga je in de zwarte werkbalk helemaal bovenin je scherm naar het . Hiermee kom je terecht op de beheerpagina. (hanneke, kun jij dit aanpassen ik weet niet goed wat jij te zien krijgt)

Algemene informatie voor het plaatsen van een ‘bericht’ (blog), ‘recensie’ (Kaartbespreking)

Alle items die ingevoerd kunnen worden, hebben een aantal opties. We beschrijven ze hieronder.

Om een nieuw item aan te maken klik je in het linkermenu op het betreffende item: Berichten voor een algemeen artikel of een blog, Lezersrecensie voor een boekrecensie, Evenementen voor een aankondiging van een activiteit, al dan niet gekoppeld aan een datum. Klik daarna op nieuw bericht. Hier kan je een titel opgeven, je tekst schrijven en een ‘uitgelichte afbeelding’ toevoegen. Deze afbeelding wordt gebruikt als ‘boegbeeld’ voor je bericht; op de hele website zal steeds deze afbeelding verschijnen als leidende foto van jouw bericht. Plaats je geen afbeelding, dan zoekt de redactie een passende illustratie bij je bericht. Gratis beeld kun je vinden op www.unsplash.com

Je kan je item taggen. Dit houd in dat je kernwoorden meegeeft aan je item. Deze tags worden gebruikt om verschillende berichten aan elkaar te linken. Hoe minder kernwoorden, hoe meer waarde deze bevatten. Gebruik er dus niet te veel: vijf is meestal voldoende. Het overzicht van de tags die je kunt gebruiken klapt uit als je klikt op Kies uit meest gebruikte tags. Hoe groter de tag weergegeven wordt, des te vaker de tag is gebruikt. Je voegt dan een tag toe door op het betreffende woord te klikken. Om een tag te verwijderen klik je op het grijze kruisje dat naast de tag staat. Als je géén tags toevoegt, geeft de redactie je item relevante tags mee.

Voor de uitgelichte afbeelding (= de afbeelding die je op het scherm ziet als boegbeeld van je item) kan je een nieuwe afbeelding uploaden van je computer of gebruik maken van alle afbeeldingen die al aanwezig zijn binnen de website. Gebruik liever geen afbeeldingen van externe URL’s! Als je de gewenste afbeelding hebt ge-upload, kan je deze openklappen door te klikken op Tonen. Onderaan het opengeklapte scherm staat een link met de tekst Als uitgelichte afbeelding gebruiken. Als je hierop klikt, wordt deze afbeelding gebruikt als boegbeeld voor je bericht. Als het woord ‘klaar’ verschijnt kan je de pop-up sluiten door rechtsboven op het kruisje te klikken. Gebruik voor de uitgelichte afbeelding wel een afbeelding van goede kwaliteit. Het beste is een ‘liggende’ afbeelding van 1000 pixels breed bij 667 pixels hoog. Als je géén afbeelding toevoegt, zoekt de redactie een passende illustratie bij je tekst. Als je ook afbeeldingen ín je tekst wilt, kun je deze toevoegen. Wees hierin echter terughoudend, want het oogt al snel te druk.

Geen rechtstreekse plaatsing

Als je een bericht hebt aangemaakt, krijg je een melding dat het item wacht op publicatie. Om de artikelen die op onze site geplaatst worden te kunnen screenen op relevantie en integriteit, worden alle bijdragen alleen door tussenkomst van de redactie geplaatst. In de praktijk betekent het vooral dat we al lezend nog eventuele spelfouten wegwerken en zorgen voor de opmaak en een bijpassende illustratie, mocht je dat zelf niet gedaan hebben. Je artikel wordt binnen 2 weken gepubliceerd. We letten echter ook op het karakter van de inhoud: (te) commerciële teksten kunnen worden aangepast of zelfs geheel verwijderd. Houd er daarom bij het schrijven van je teksten rekening mee dat het op onze site gaat om het persoonlijk inspireren van elkaar en niet om reclameteksten; zorg dus dat het accent ligt op het persoonlijke, prikkelende en informatieve. Zie ook onze Algemene voorwaarden 

Bewerken of verwijderen van items

Als een bericht geplaatst is, kan het alleen nog door de redactie gewijzigd of verwijderd worden. Lees je tekst daarom nog even goed na voordat je deze plaatst. Je kunt je teksten ook als concept opslaan, dan worden ze nog niet gepubliceerd en kan je ze later nog aanpassen.

Vragen of problemen bij de plaatsing?

Heb je nog andere vragen of problemen bij de plaatsing van items, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Vragen of problemen bij de plaatsing?

Heb je nog andere vragen of problemen bij de plaatsing van items, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België4,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland2,50Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Oostenrijk8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer