Zoek het op | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Zoek het op

Welke vraag je nu ook hebt, je zult het antwoord in een boek vinden. De woorden die je vindt, geven je het inzicht dat je zoekt.

Deze kaart vertelt je dat een boek de leiding bevat die je zoekt. Kijk om je heen en pak het eerste boek dat je ziet. Houd het boek bij je hart en zeg: ‘Elfen, sla de bladzijden van het boek voor me om en leid mijn vingers naar de woorden die ik moet zien.’ Doe nu je ogen dicht, blader door het boek en laat je vinger dan bij een bladzijde stoppen. Lees de woorden en voel of deze je aanspreken (als je vinger op een afbeelding terecht is gekomen, probeer het dan nog een keer, totdat hij bij een tekst belandt). Als de woorden je raken, neem ze dan in je op. Is dit niet het geval, schrijf ze op en denk er een dag of twee over na. Heb geduld en dan wordt de betekenis je duidelijk.
Je kunt ook vragen of de betekenis van de woorden je in een droom duidelijk mogen worden. Schrijf de woorden op voordat je gaat slapen, leg het papier onder je kussen en zeg: ‘Ik leg deze woorden onder mijn kussen. Onthul de betekenis van de woorden terwijl ik in bed lig.’ Schrijf ’s morgens op wat je je van je dromen kunt herinneren en wees geduldig. De wijsheid van de woorden zal langzaam in de werkelijkheid doordringen.
Deze kaart kan je er ook aan herinneren dat het goed voor je zou zijn om een boek te lezen. Als er een boek is dat je al jaren wil lezen, dan is nu tijd om dit te doen. Deze kaart kan ook aangeven dat een boek een waardevol cadeau voor een ander kan zijn, omdat het hem/haar op andere gedachten kan brengen.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *