Zoek naar evenwicht | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Zoek naar evenwicht

Om meer energie, harmonie en productiviteit in je leven te krijgen, moet je een balans vinden tussen werk, rust en vrije tijd. Neem een powernap.

‘Al het werk en geen spel maakt van Jack een saaie jongen.’ Misschien heb je deze uitspraak eerder gehoord? Is dit van toepassing op jou of iemand die je kent? Werk je te hard en neem je geen tijd om te rusten en plezier te maken? Verveel je je, of ben je bang om je te vervelen? Wees eerlijk naar jezelf als je deze vragen beantwoordt.
Elfen staan bekend als superharde werkers, maar ze weten ook wanneer ze rust moet nemen en plezier moeten maken. Deze kaart vertelt je dat je nu even pauze moet nemen en je lichaam en geest hun welverdiende rust moet geven. Het probleem met werk is, dat er na de ene taak alweer een andere taak te wachten staat. Het lijkt in die zin op het bijhouden van het huishouden! Het voelt misschien alsof je je moet haasten om je taken af te krijgen, maar door even rust te nemen krijg je meer energie om je taken af te krijgen. Elfen houden van een tukje en ze vertellen je dat een powernap of middagdutje heel goed voor je kan zijn. De belangrijkste boodschap is dat je even rust neemt.
Deze kaart kan je ook vertellen dat je te veel plezier maakt. Misschien stel je taken uit? Wees eerlijk, want alleen jij weet of je de juiste balans hebt tussen werken, rusten en plezier maken.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord