Filtres


 • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Vanaf €30,- gratis verzending! • op zoek naar inspiratie? ontdek onze nieuwe #instashop


Tarot of the Secret Forest

€21,00

Universal Tarot LS

€21,00

Etruscan Tarot

€21,00

Tarot Marseille

€21,00

The Classic Tarot

€21,00

The Fey Tarot

€21,00

Trek hier een gratis Verlicht je Geest Orakelkaart

Trek hier een gratis Verlicht je Geest Orakelkaart

Welke vraag heb jij vandaag? Trek jouw unieke dagkaart en geef meer richting aan je leven. Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een orakel dagkaart kan je al inzicht geven. Deze kaarten zijn niet passief. Elke kaart is gemaakt en ingegeven om actie uit te stralen, je ergens aan te herinneren of je te activeren, en brengt je in direct gesprek met je ziel, de aarde en de sterren. Wanneer je met deze kaarten werkt ontdek je dat je intuïtie sterker wordt, de stem van je ziel luider en dat je beter kunt aanvaarden wie je bent op het gebied van je ziel en waarvoor je hier bent. Je leven komt moeiteloos op een lijn met het eeuwigdurend ritme van het Universum.

Klik hier voor een gratis dagkaart


 • Engelen & Kristallen Orakelkaarten

  Kristalheldere boodschappen van kristallen en engelen

  Engelen en kristallen zijn geschenken van God voor een gelukkiger en gezonder leven. Engelen zijn krachtige boodschappers van zijn zuivere liefhebbende energie, en kristallen verveelvoudigen deze energie op een mooie manier. De combinatie van kristallen en engelen maakt de goddelijke liefde nog veel grootser, en kan ons nog beter ondersteunen!

  Met deze 44 kaarten geeft Doreen Virtue je liefhebbende energie en positieve boodschappen. Marius Michael-George maakte de schitterende afbeeldingen op de kaarten. De bijbehorende handleiding laat je zien hoe je accurate readings kunt geven en geeft je de aanvullende betekenis van iedere kaart om over na te denken en voor dieper inzicht.

  €22,25

  Lees Verder

 • ZOU JIJ OOK ZO GRAAG KAARTEN WILLEN LEREN LEGGEN?
 • TAROT, EDELSTENEN EN KRISTALLEN ALS BESCHERMING EN ENERGIEBRON
 • TAROT EN DE PENDEL ALS GIDS BIJ MOEILIJKE KEUZEN
 • VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE TAROT
 • ZOU JIJ OOK ZO GRAAG KAARTEN WILLEN LEREN LEGGEN?

  ZOU JIJ OOK ZO GRAAG KAARTEN WILLEN LEREN LEGGEN?

  De Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

  De waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand zijn waarschijnlijk de meest gebruikte voorspelkaarten in Europa. In deze liefelijke getekende en tot de verbeelding sprekende kaartjes ligt een schat aan symboliek die traditionele vragen op diverse gebieden beantwoorden.

  Om het werken met de Lenormandkaarten makkelijker te maken hebben wij een "spiekbriefje" gemaakt met de kernbegrippen voor elke kaart.

  Lees Verder

 • TAROT, EDELSTENEN EN KRISTALLEN ALS BESCHERMING EN ENERGIEBRON

  TAROT, EDELSTENEN EN KRISTALLEN ALS BESCHERMING EN ENERGIEBRON

  Aan edelstenen en kristallen worden helende en zuiverende krachten toegekend. Deze neutraliserende eigenschappen kun je goed gebruiken wanneer je met de tarot werkt: je kunt bijvoorbeeld de omgeving waarin je de kaart wilt leggen reinigen van negatieve energieën, maar je kunt ook de kaarten reinigen van belemmerend, vertroebelende of belastende energieën die zijn achtergebleven na een (moeizame) sessie voor iemand anders. Kies dan een edelsteen of kristal met een sterke werking: het reinigen van negatieve energieën kost immers veel energie! Bergkristal, Amethist, Toermalijn en de meeste kwartsachtigen zijn heel geschikt.

  Je kunt de kaarten, na het reinigen of na het kaartleggen, ook weer 'opladen' met nieuwe, helder energie met behulp van bijvoorbeeld Aquamarijn, Rozenkwarts, Sodaliet en alle stenen met een stromende of voedende energie.

  Lees Verder

 • TAROT EN DE PENDEL ALS GIDS BIJ MOEILIJKE KEUZEN

  TAROT EN DE PENDEL ALS GIDS BIJ MOEILIJKE KEUZEN

  Aan iedere keuze die je maakt, ligt je onderbewuste ten grondslag; dat wil zeggen: je keuze wordt door je onderbewuste gestuurd. De tarotkaarten die je 'trekt' of 'kiest', worden dus eigenlijk 'gekozen' door je onderbewuste. Om je onderbewuste een handje te helpen en de impulsen en signalen die je onderbewuste afgeeft te versterken, kun je gebruik maken van de pendel.

  Als je de pendel de tarotkaarten laat 'kiezen', vergroot je je eigen keuzegebied. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je een antwoord krijgt waar je helemaal niets mee weet te doen, zoals: de kaarten geven een beeld waar je niets van begrijpt of de symboliek ervan geeft een richting aan, die je onmogelijk kunt volgen. Dan biedt de pendel uitkomst om je te helpen de informatie en symboliek toch op een voor jou acceptabele  wijze te begrijpen en te interpreteren (duiden). De pendel biedt je zo de mogelijkheid om de ruimte tussen je onderbewuste en de achtergronden en symboliek van de tarot in te vullen.

  Lees Verder

 • VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE TAROT

  VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE TAROT

  In de loop van de tijd is de tarot een veel geraadpleegde 'gids'geworden. Toch is het werken met de kaarten nog niet voor iedereen bekend of vertrouwd. Vooral voor beginners is het vertrouwd worden met de kaarten een actief proces, waarbij vele vragen opdoemen. Hiernavolgend vind je een selectie van de meest gestelde vragen en antwoorden.

  Moet ik paranormaal begaafd zijn om met de tarot te kunnen werken?

  Nee, dat hoeft niet, ook al zou het natuurlijk een voordeel kunnen zijn. Wel moet je tot een goede afweging kunnen komen tussen verstand en intuïtie om de kaarten goed te kunnen interpreteren.

  Lees Verder


TAROT

TAROT

“Tarot is a card-game that you
don`t play to win or lose.
If there is a winner,
it`s the player who discovers
the value of play itself”
― Philippe St Genoux

WHAT'S NEW?


OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Inscrire automatiquement à" and make sure the selected lists are enabled

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl