Home

YOUR STORE FOR SPIRITUAL HAPPINESS

Navigate through our online store and find your favorites.

Zieh Eine Karte

What question do you have today?

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Mabels Tarot April 2020

Neem een uniek inkijkje in de toekomst!

Ben je benieuwd wat de planeten deze maand voor je in petto hebben? Astrologe Mabel van den Dungen heeft het voor je uitgezocht. Ze verbindt astrologie met elementen uit de tarot en orakelkaarten. Neem een

Learn more about the tarot

Ben je een tarot liefhebber en in voor iets nieuws? Lees dan snel verder en leer verschillende legmethoden kennen. We dagen je uit om de leggingen uit te proberen. Wie weet wat jij vandaag over jezelf ontdekt!

Distribution

Spiritualiteit moet voor iedereen toegankelijk zijn. We leveren onze producten dan ook aan uiteenlopende bedrijven en winkeliers, van grote ketens tot kleine shops. We vernieuwen ons aanbod regelmatig, zodat je altijd kunt kiezen uit de meest recente en populairste titels. We denken graag met u mee over de inzet en verkoop van onze producten binnen uw bedrijf.

Pick a card

What question do you have today? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

“Spirit heeft een plan.”

Voel je je ongemakkelijk en wantrouwend tegenover de wereld? Heb je jezelf op een veilige plek verstopt, bang om eropuit te gaan omdat je ervan overtuigd bent dat het leven en andere mensen je zullen teleurstellen? De Spirit van de koala verschijnt om te laten weten dat dit een misplaatst idee is; de veiligheid die je nu zoekt gaat al aan je voorbij, want alles is maar tijdelijk en de omstandigheden veranderen constant. Vind je veiligheid door je hoop en vertrouwen bij Spirit
83
neer te leggen, zodat alle rijkdom die al van jou is nog verder kan groeien. Misschien handel je een beetje traag en ben je overdreven voorzichtig omdat het je aan vertrouwen ontbreekt dat er daarbuiten meer voor je zou zijn dan wat je al weet. Misschien heb je je opgesloten op een veilige plek waar verder niets te halen valt, en ben je daar nu zo vertrouwd mee geworden dat je bent vergeten om op ontdekking te gaan. Ben je pessimistisch en ervan overtuigd dat er niets positiefs op jou wacht? De Spirit van de koala herinnert je eraan dat het de bedoeling is dat je goed voor jezelf zorgt, zodat je bij kunt komen en weer vol vertrouwen erop uit kunt trekken. Hou vast aan het geloof dat er geen limiet zit aan de vreugde die je mag ervaren, en wees aardig voor jezelf. Verbind je weer met Spirit om zo het vertrouwen terug te winnen in al die dingen die je nog niet kunt zien.

“Stel duidelijk je grenzen.”

Dit is een lastige tijd, omdat je misschien ontdekt dat je verstrikt bent geraakt in de netten van anderen, en je je druk maakt over hoe ze het zullen opnemen als je ‘nee’ zegt of uitspreekt hoe je je echt voelt. Ben je bang om iets te weigeren, zo erg dat je maar toegeeft, zelfs als je weet dat dit voor jou niet het beste is? Heb je het gevoel dat het jouw taak is om anderen te beschermen voor mogelijke problemen? Je neemt misschien zelfs
11
hun verantwoordelijkheden op je, en redt ze in plaats van dat je ze de vrijheid geeft om de les op hun manier te leren. Allicht heb je het idee dat, als ze maar wisten hoeveel zorgen je je maakte, ze zouden veranderen en dat alles dan goed zou zijn. Deze kaart vraagt je om eerlijk tegenover jezelf en anderen te zijn, hoe moeilijk dit ook is, of hoe bang je misschien ook bent om iets of iemand te verliezen. Zie je angst onder ogen, vertel de waarheid en stel je grenzen. Je zult verbaasd zijn over alle wonderen die plaatsvinden wanneer je je laat beschermen door de Spirit van de armadillo. Hij kan je helpen om niet teveel hooi op je vork te nemen, het niet iedereen altijd maar naar de zin te willen maken, en je integriteit intact te houden. De andere beschermende boodschap die deze kaart je geeft is dat je je moet ontspannen – leven en laten leven. Als jij of een ander in de verdediging gaat, word je opgeroepen om een stapje terug te doen en te vertrouwen in het grotere plan van Spirit.

“Er staat je iets zoets te wachten.”

Wanneer je deze kaart als je beschermer hebt getrokken, dan vraagt hij je om heel eerlijk te zijn naar jezelf. Wil je de zoete nectar proeven die anderen voor je hebben gemaakt, of geloof je dat deze voor jou onbereikbaar is? Vraag je je af hoe anderen met zoveel heerlijke honing konden eindigen, terwijl het lijkt alsof jij niets hebt? Heb je jezelf de illusie aangepraat dat je alleen bent en ben je ervan overtuigd geraakt dat jij niet hebt waar de anderen in de bijenkorf van genieten? Heb je je afgezonderd van de groep om het allemaal alleen te doen of al je geld op te potten, niet bereid om erop te vertrouwen dat er genoeg hulp en zoeternijen zijn voor iedereen? Als je te hard hebt gewerkt en te veel hebt gedaan en jezelf geen tijd hebt gegeven om van het goede van het leven te genieten,
18
dan vertelt deze kaart dat je moet stoppen en je je weer moet opladen. Misschien ben je bang dat van uitstel afstel komt. Maar zelfs bezige bijen hebben een pauze nodig, en als ze deze nemen, wordt er nog steeds honing gemaakt. Dus bedenk dat, wanneer je het nodig hebt, er altijd iets zoets tot je beschikking staat.

shuffle
flip

TREK EEN KAARTJE

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

Trek een kaartje uit het nieuwe deck ‘Boodschappen van de Dieren’ van Colette Baron Reid

“Denk snel, improviseer.”

Blijf je je maar in je hol verstoppen om zo intimiteit uit de weg te gaan? Misschien ben je te slim en speel je spelletjes om jezelf te beschermen. Wanneer je oneerlijk tegenover jezelf en anderen bent, kan dit je iso-
leren en obstakels creëren voor ware verbinding. Deze kaart vraagt je om te letten op wat er vanbinnen en om je heen speelt, zodat je snelle denken tot betere relaties en situaties kan leiden. Je wordt opgeroepen om de kracht van de vos in je voordeel te gebruiken, en niet op een manier die je afhoudt van wat je graag wilt.
Misschien besef je je nu ook dat de situatie hachelijker is dan het op de oppervlakte lijkt, en ben je bang iets te doen voor het geval het een fout blijkt te zijn. Maar deze kaart geeft aan dat wanneer je op één lijn zit met de Spirit,
179
antwoorden en oplossingen zich snel zullen aandienen. Vertrouw erop. Denk niet te lang na over een situatie, uit angst dat de praktijk moei-lijk te verteren zal zijn. De creatieve kracht van de vos zal je altijd leiden en je helpen om snel in betere omstandigheden te komen.

“Tijd voor een frisse blik.”

Ben je de laatste tijd prikkelbaar en defensief, en heb je jezelf overtuigd dat je toch wel gekwetst zal worden, lang voordat hier ook maar enkele reden voor was? Misschien is een oud gevoel van schuld of schaamte er de oorzaak van dat je cynisch en behoedzaam bent waar je eigenlijk open en nieuwsgierig zou moeten zijn. Zelfbescherming is goed, maar misschien bescherm je jezelf tegen iets wat je helemaal geen kwaad zal doen, maar dat je juist overvloed, geluk en liefde zal brengen. Herinner je je onschuld, en je zult ontdekken wat je al die tijd over het hoofd hebt gezien. De stekels van het stekelvarken zijn met lucht gevuld, waardoor hij kan drijven in het water. Nu is de tijd om te zorgen dat je onschuldige aard je drijfvermogen vergroot, zodat je moeiteloos mee kunt deinen op de stroom van het bestaan.

shuffle
flip

Boodschappen van de Dieren

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig…

“Je bent nooit alleen.”

Heb je al je aandacht op één persoon gericht, of reken je slechts op één vriend of persoon om je bij te staan, zonder enige andere hulpbronnen in te schakelen? Je verdient de steun en liefde van veel mensen, en
127
wanneer je deze kaart hebt getrokken, word je eraan herinnerd dat je onderdeel bent van een gemeenschap. Er is ergens nog een vriend(in) die je ook graag iets wil geven en wil zien hoe blij je bent als hij/zij je aandacht, liefde en affectie schenkt. Deze kaart vraagt je je ogen te openen voor alle liefde om je heen. Geloof je het? Voel je het? Vraag om hulp en je zult zien dat anderen je net zo graag een handje willen helpen als jij hen. Liefde, steun en vriendschap staan overal tot je beschikking, dus maak contact met je omgeving en met je vrienden.

shuffle
flip
Naamloos-235

Schatgravers nu ook in het Engels!

In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Liefdesverdriet

Hoe kan ik omgaan met liefdesverdriet?

Het is vreselijk als je te maken hebt met verlies. Of het nu gaat om een relatiebreuk, een overlijden, een ontslag of iets wat je achter hebt moeten laten, het gevoel van verlies kan je volledig in beslag nemen.

Oracle of tarotcards?

Kies jij voor orakelkaarten, of ligt je hart meer bij tarot? Elke kaart leert je iets over jezelf. Elke afbeelding kan iets bij je oproepen. Laat de boodschappen binnenkomen.

Leer meer over de tarot

Ben je een tarot liefhebber en in voor iets nieuws? Lees dan snel verder en leer verschillende legmethoden kennen. We dagen je uit om de leggingen uit te proberen. Wie weet wat jij vandaag over jezelf ontdekt!

Meer weten over de liefde?

Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig.

All new

Ontdek onze nieuwe selectie kaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Welke vraag heb jij vandaag?

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

INZICHTKAARTEN

Ontdek onze nieuwe selectie orakelkaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Retour haut de page