Kaart van de dag met de Lenormand kaarten, wanneer je snel een vraag wilt stellen is de Madame Lenormand enkele kaartlegging heel geschikt.
Stel een vraag die duidelijk met ja of nee is te beantwoorden. De vraag moet altijd iets te maken hebben met iets dat jij zelf kunt doen (en niet met iets wat iemand anders kan doen, vraag dus niet: ‘houdt hij van mij’ of ‘zal zij bij me terugkomen’).
Gebruik geen ontkenningen als ‘niet’ of ‘nooit’, stel de vraag eenvoudig en eenduidig. Positieve, negatieve en neutrale kaarten Een positieve kaart is een ja, een negatieve kaart een nee, en een neutrale kaart vraagt om verdere uitleg of verdieping van de vraagstelling. Voorbeeld van een vraag… “Is het een goed idee om te verhuizen?”
Antwoord: ‘Het Anker‘. Dit is een positieve kaart, het antwoord is dus ja. In dit geval past het huis bij je en zul je je er goed in voelen.

Madame Lenormand, of Mademoiselle Lenormand, heeft als geen ander glans gegeven aan het kaartleggen. Haar kaarten zijn de meest populaire waarzegkaarten en worden wereldwijd gebruikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je met de kaarten werkt. De Lenormand kaarten geven je inzicht in allerlei levensvragen, zoals je relatie, je werk, je financiën enzovoort.

De Lenormand kaarten komen vooral tot hun recht wanneer ze met elkaar gecombineerd worden en met de betekenis van de individuele kaarten.
Bij elke methode wordt eerst en vooral de Persoonskaart aangeduid: is de vraagster/vrager een Vrouw dan wordt kaart nr. 29 de Persoonskaart. Is de vrager/vraagster een Heer dan is kaart 28 de Persoonskaart en voor een kind wordt kaart nr. 13 Kindje de Persoonskaart.

De symbolen op de kaarten zijn veelvoorkomende symbolen uit het dagelijks leven en daarom zijn ze een onmisbaar instrument geworden voor iedereen, of je nu een leek of therapeut bent.

Er zijn verschillende legmethoden om de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen. Bestudeer vooral eerst de kaarten afzonderlijk

De Lenormand kaarten zijn geen tarotkaarten en geen orakel kaarten, ze hebben ieder een heel eigen karakter.

De betekenis van de 36 lenormand kaarten in één overzicht 

Een goede raad. Leer eerst de betekenissen van iedere kaart afzonderlijk. Zodra je dit beheerst, is het veel gemakkelijker combinaties af te lezen. Om het iets gemakkelijker te maken heb ik een tabel samengesteld waarbij elke kaart een sleutelwoord krijg. Probeer iedere kaart met bijbehorend sleutelwoord uit je hoofd te leren. Het zal je enorm helpen de juiste betekenis van iedere kaart te leren begrijpen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.