Mabels tarot | Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden t/m 16 nov 2020

Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november.

Lees verder »
Nieuw

Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november.

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Indie tarot decks in the spotlight

Het is hoog tijd om Indie decks de aandacht te geven die ze verdienen. Als webshop zijn we altijd op zoek naar unieke tarotdecks. We laten ons graag verleiden door prachtig vormgegeven decks die ons weten te verrassen met hun kleurgebruik of die briljant zijn in hun eenvoud. En natuurlijk hebben we oog voor de diepere boodschappen en betekenissen van de kaarten. Maar, wat zijn Indie decks nu eigenlijk?

Dagkaart

Trek een gratis dagkaart...

Dagkaart Het Lichtzieners Tarot

Ben je bereid het pad van Schaduw en Licht van de Lichtziener te bewandelen? Ontdek de dromen, archetypes en verhalen die de Lichtziener je met deze kaarten geeft.

Wijsheid van het Orakel

Dagkaart Wijsheid van het Orakel

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Orakel van de Elfen | Karen Kay | bloeien

Dagkaart Orakel van de Elfen

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Mystieke Sjamanen Orakel

Dagkaart Mystieke Sjamanen orakel

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Tarot

De beste tarotkaarten
voor iedere situatie

Over tarot

Tarot & leggingen

Jaarlegging

De jaarlegging

Om het afgelopen jaar te overdenken en plannen te maken voor het jaar dat komen gaat. Wat is voor jou een feestje waard? En wat is je beste voornemen?

heksenlegging

Het multifunctionele legpatroon

Je kunt dit patroon voor bijna alle vragen gebruiken, en je kunt net zoveel tijd aan de interpretatie ervan besteden als je wilt. De kaarten in dit patroon worden gelegd zoals te zien is in de afbeelding.

Wens en werkelijkheid legging

In magische spiegels kijken

Tarotkaarten zijn eigenlijk net magische spiegels die je kunnen helpen om jezelf en levenskwesties vanuit een ander perspectief te zien. Het bereiken van dit perspectief komt neer op je bereidheid om je ego aan de kant te zetten, zodat je hogere ziel, geest, zelf beter gezien en gehoord kan worden.

De astrologische cirkel klein

De astrologische cirkel

Als bijna geen andere legmethode is de Astrologische Cirkel geschikt om de tarot uitvoerig te raadplegen. De methode verschaft inzicht in 12 gebieden van het leven.

De Ankh

De Ankh legmethode

Volgens de betekenis van de cirkel belichten de daar neergelegde kaarten de geestelijke, spirituele achtergrond en de dieper gelegen oorzaken, terwijl de kaarten die op het kruis liggen laten zien hoe het probleem in de realiteit tot uitdrukking komt, welke concrete stappen kunnen worden ondernomen en welke vooruitzichten er bestaan.

Het relatiespel tarot

De relatie legmethode met tarotkaarten

Veel mensen gebruiken deze legmethode om erachter te komen hoe het ervoor staat met een liefdesrelatie. De kaarten kunnen echter ook gebruikt worden voor relaties op zakelijk of familiair gebied, of bijvoorbeeld voor de relatie met de buren.

keuzespel

Het keuzespel

Twee mogelijke keuzen, hulp bij het nemen van een beslissing Bron: uit het boek Met de tarot op pad van Hajo Banzhaf, de kaarten zijn afkomstig uit het deck The Light Seer’s Tarot. Bijzonderheid: Deze legmethode maakt duidelijk dat de vraagsteller altijd meerdere mogelijkheden heeft en niet is gebonden aan één keuze. De tarot kan geen beslissingen

Het relatiespel tarot

De blinde vlek legmethode

Onbewuste krachten worden vaak passief of lijdend ondergaan, omdat de vraagsteller zich er niet bewust van is. Als het om een moeilijk thema gaat, dan kan deze kaart een positieve impuls geven om hiermee om te gaan.

Legpatronen

Tarot en het werken met legpatronen

Bij legpatronen  gaat het erom dat je de kaarten benadert met de bedoeling jezelf beter te begrijpen via een levenskwestie of een probleem – wat de waarheid over deze situatie ook mag blijken te zijn.

De acht tarotkaarten die je doodsbang maken

De acht tarotkaarten die je doodsbang maken Hoewel sommige tarotafbeeldingen er behoorlijk ijzingwekkend uitzien, is de manier waarop je erop reageert eerder afhankelijk van je perspectief en vooroordelen over de plaatjes dan van de plaatjes zelf. Hoe banger je bent voor een kaart, hoe groter de kans dat deze opduikt. Onthoud dat de tarot neigingen

banner

Legsysteem : Het Liefdeshart

Legsysteem : Het Liefdeshart Krijg antwoord op de vraag : Hoe creëer ik geluk in de liefde? 1. Cupido toont jouw verborgen zielsverlangen.2. De Koningin laat je zien hoe jij je open kan stellen voor de ander.3. De Koning laat je zien wat je kan doen om het hartsverlangen bij de ander aan te wakkeren.4.

Trek een kaartje boodschappen van de dieren

Een Tarot Legging Met 1 Kaart​

De legging met een kaart is een eenvoudig en krachtig legpatroon. Het is een toegankelijke manier om de kaarten en jezelf beter te leren kennen.

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten! Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of

Meer weten over de liefde?

Meer weten over de liefde? Raadpleeg deze tarotkaarten! Kaarten: The Naked Heart Tarot Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig. Ze komen zowel uit de grote

Meer-weten-over-je-financiele-toestand.jpg

Meer weten over je financiële situatie?

Meer weten over je financiële situatie? Raadpleeg deze tarotkaarten! Geld. Als je het niet hebt, heb je het nodig. Als je het wel hebt, wil je meer geld. Met geld kun je geen geluk of liefde kopen, maar het kan je wel een gevoel van veiligheid en vrijheid geven. Onverwachte kosten of grote uitgaven kunnen

De grote arcana

De Dwaas

0. De Dwaas

Is het tijd voor je om je innerlijke ingevingen te volgen in plaats van de verwachtingen en ingevingen van anderen? Waarbij heb je meer…

De Magiër

01. De Magier

Hoe zou je meer magie in je alledaagse leven kunnen opmerken en ervaren? Welke situatie eist al je aandacht op? Wat wil je uiten?

De Hogepriesteres

02. De Hoge Priesteres

Hoe zou je ervan kunnen profiteren om stil te zijn en te luisteren voordat je in actie komt? Welke waarheid zoek je (of bezit je al)? …

De Keizerin

03. De Keizerin

Hoe stel je je de toekomst voor? Wie straf je door genegenheid te onthouden? Moet de relatie met je moeder of andere vrouwen in je leven hersteld worden?…

De Keizer

04. De Keizer

Moet de relatie met je vader of andere mannen in je leven hersteld worden? Welk project zou baat hebben bij je organisatorische vaardigheden?

De Hogepriester

05. De Hogepriester

Ervaar je plotseling dat je onderbewuste reflecteert wat je bewuste geest opmerkt? Ben je eerlijk ten opzichte van je Zelf?

De Geliefden

06. De Geliefden

Realiseer je je dat eigenliefde een voorwaarde is voor succesvolle relaties? Wat wil je ervaren, ondanks de consequenties?

De Zegewagen

07. De Zegewagen

Ervaar je meer zelfvertrouwen en aanvaarding? Voel je je ongeduldig ten opzichte van je spirituele evolutie? Wat laat je met tegenzin achter je?

De Kracht

08. Kracht

Tarot, de Grote Arcana, Kracht. Hoe zou vriendelijkheid kunnen helpen in een potentieel gevaarlijke situatie? Waarbij voel je je geroepen..

De Heremiet

09. De Heremiet

Waarom verzet je je tegen je behoefte om een poosje een kluizenaar te zijn? Maak je je er zorgen over of je in de wereld past? …

Het Rad van Fortuin

10. Rad van Fortuin

Zou het gunstig voor je zijn om uit een situatie te stappen en te kijken en af te wachten in plaats van deel te nemen? Vecht je tegen de beweging…

Gerechtigheid

11. Gerechtigheid

Hanteer je het zwaard van gerechtigheid om jezelf of iemand ander te beschermen? Waaraan vind je het moeilijk om je aan te passen? …

De Gehangene

12. De Gehangene

Zou je luisteren naar je Zelf, hoewel dit je vertelt iets te doen wat het tegenovergestelde is van wat je wilt doen? Wat offer je op?

De Dood

13. De Dood

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent? Welke verlangens vallen weg? Ben je meer bevreesd voor het sterven dan voor de dood?

Matigheid

14. Matigheid

Wie maakt je boos? Geven spirituele lessen je de nodige ondersteuning? Welke tegengestelde krachten worden verzoend? Welke combinatie van mensen moet…

De Duivel

15. De Duivel

Hoe zou je de ‘duistere’ en onontwikkelde, ongeliefde kant van jezelf kunnen erkennen en hiermee bevriend kunnen raken? Gedraag je je als een dwaas?…

De Toren

16. De Toren

Geloof je nu echt dat je beter bent dan alle anderen? Hoe heb je jezelf geïsoleerd? Ben je op je plaats gezet? Verkeer je in shock?

De Ster

17. De Ster

Wat probeer je te weten, wat hierdoor ook aan het licht komt? Wat voor hoop kun je zien in een duistere situatie? Welke inspiraties krijg je?

De Maan

18. De Maan

Begrijp je dat alle gebeurtenissen in je leven deel uitmaken van een spirituele reis? Voel je je alleen? welke angsten vereisen optreden, zodat je…

De Zon

19. De Zon

Hoe helpt of hindert je energie en enthousiasme jou of anderen. Welke bronnen worden opgeslagen voor een regenachtige dag? Hoe deel je licht en liefde?

Het Oordeel

20. Het Oordeel

Maak je deel uit van een gezamenlijke poging tot sociale en politieke verandering of verandering van de omgeving? Verandert je gevoel…

De Wereld

21. De Wereld

Hoe kan je door je dagelijkse verantwoordelijkheden te vervullen, voldoen aan je spirituele verplichtingen? Ervaar je zelfverwezenlijking?

Mabels tarot | Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden t/m 16 nov 2020

Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november.

The Fool | De Dwaas |

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Indie decks

Indie tarot decks in the spotlight

Het is hoog tijd om Indie decks de aandacht te geven die ze verdienen. Als webshop zijn we altijd op zoek naar unieke tarotdecks. We laten ons graag verleiden door prachtig vormgegeven decks die ons weten te verrassen met hun kleurgebruik of die briljant zijn in hun eenvoud. En natuurlijk hebben we oog voor de diepere boodschappen en betekenissen van de kaarten. Maar, wat zijn Indie decks nu eigenlijk?

Nieuwe Maan in Weegschaal 16 okt voor alle Sterrenbeelden: LOVE WILL SAVE THE DAY

Mabels nieuwe maan legging in Weegschaal 16 oktober

16 oktober is het nieuwe maan in Weegschaal. Je wilt harmonie, samen, gezellig de kaarsjes aan. Misschien zelfs samen wel een ‘puzzeltje’ leggen, maar op een of andere manier is er geharrewar op het relatiefront.

Magic

Lift the veil of your mind & AND DISCOVER THE MAGIC THAT LIES WITHIN YOU...

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen