Nieuw

Wat is er gebeurd met Doreen Virtue?

Doreen Virtue is een grote naam in de spirituele wereld. Ze heeft haar faam opgebouwd met haar kaarten, boeken en programma’s. Toch kiest ze ervoor om een andere weg in te slaan. De weg van het Christendom. Voor haar gaat dit niet samen met de decks die ze heeft uitgegeven.

Het is tijd!

Dit is mijn eerste blog voor tarot.nl. In deze blog wil ik jullie meenemen op de spirituele zoektocht naar mezelf. Ik ben Nienke, 33 jaar en docent op een MBO.

Hoe train je je intuïtie met tarot?

Kun je je intuïtie trainen met tarot? Het antwoord luidt volmondig ja! Maar, wat is intuïtie eigenlijk? Intuïtie is aangeboren en behoort dus ieder mens toe. Het is een soort zesde zintuig. Soms ‘weet’ je dingen gewoon, zonder dat hier concrete bewijzen voor zijn.

Trek een gratis dagkaart...

Lenormandkaarten

Lenormand kaarten trekken

Trek iedere dag een Lenormand kaart. Gebruik de orakel kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Dagkaart Het Lichtzieners Tarot

Ben je bereid het pad van Schaduw en Licht van de Lichtziener te bewandelen? Ontdek de dromen, archetypes en verhalen die de Lichtziener je met deze kaarten geeft.

Wijsheid van het Orakel

Dagkaart Wijsheid van het Orakel

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Orakel van de Elfen | Karen Kay | bloeien

Dagkaart Orakel van de Elfen

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Mystieke Sjamanen Orakel

Dagkaart Mystieke Sjamanen orakel

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Boodschappen van de dieren | Colette Baron-Reid

Dagkaart Boodschappen van de Dieren

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt.

Tarot

De beste tarotkaarten
voor iedere situatie

Over tarot

Tarot & leggingen

Legpatronen

Tarot en het werken met legpatronen

Bij legpatronen  gaat het erom dat je de kaarten benadert met de bedoeling jezelf beter te begrijpen via een levenskwestie of een probleem – wat de waarheid over deze situatie ook mag blijken te zijn.

De acht tarotkaarten die je doodsbang maken

De acht tarotkaarten die je doodsbang maken Hoewel sommige tarotafbeeldingen er behoorlijk ijzingwekkend uitzien, is de manier waarop je erop reageert eerder afhankelijk van je perspectief en vooroordelen over de plaatjes dan van de plaatjes zelf. Hoe banger je bent voor een kaart, hoe groter de kans dat deze opduikt. Onthoud dat de tarot neigingen

banner

Legsysteem : Het Liefdeshart

Legsysteem : Het Liefdeshart Krijg antwoord op de vraag : Hoe creëer ik geluk in de liefde? 1. Cupido toont jouw verborgen zielsverlangen.2. De Koningin laat je zien hoe jij je open kan stellen voor de ander.3. De Koning laat je zien wat je kan doen om het hartsverlangen bij de ander aan te wakkeren.4.

Trek een kaartje boodschappen van de dieren

Een Tarot Legging Met 1 Kaart​

De legging met een kaart is een eenvoudig en krachtig legpatroon. Het is een toegankelijke manier om de kaarten en jezelf beter te leren kennen.

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten! Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of

De grote arcana

De Dood
Tarotkaart de Dood

Heb je het gevoel dat je vastgelopen bent? Welke verlangens vallen weg? Ben je meer bevreesd voor het sterven dan voor de dood?

De Duivel
Tarotkaart de Duivel

Hoe zou je de ‘duistere’ en onontwikkelde, ongeliefde kant van jezelf kunnen erkennen en hiermee bevriend kunnen raken? Gedraag je je als een dwaas?…

De Dwaas
Tarotkaart de Dwaas

Is het tijd voor je om je innerlijke ingevingen te volgen in plaats van de verwachtingen en ingevingen van anderen? Waarbij heb je meer…

De Gehangene
Tarotkaart de Gehangene

Zou je luisteren naar je Zelf, hoewel dit je vertelt iets te doen wat het tegenovergestelde is van wat je wilt doen? Wat offer je op?

De Geliefden
Tarotkaart de Geliefden

Realiseer je je dat eigenliefde een voorwaarde is voor succesvolle relaties? Wat wil je ervaren, ondanks de consequenties?

De Heremiet
Tarotkaart de Heremiet

Waarom verzet je je tegen je behoefte om een poosje een kluizenaar te zijn? Maak je je er zorgen over of je in de wereld past? …

De Hogepriesteres
Tarotkaart de Hoge Priesteres

Hoe zou je ervan kunnen profiteren om stil te zijn en te luisteren voordat je in actie komt? Welke waarheid zoek je (of bezit je al)? …

De Hogepriester
Tarotkaart de Hogepriester

Ervaar je plotseling dat je onderbewuste reflecteert wat je bewuste geest opmerkt? Ben je eerlijk ten opzichte van je Zelf?

De Keizer
Tarotkaart de Keizer

Moet de relatie met je vader of andere mannen in je leven hersteld worden? Welk project zou baat hebben bij je organisatorische vaardigheden?

De Keizerin
Tarotkaart de Keizerin

Hoe stel je je de toekomst voor? Wie straf je door genegenheid te onthouden? Moet de relatie met je moeder of andere vrouwen in je leven hersteld worden?…

De Maan
Tarotkaart de Maan

Begrijp je dat alle gebeurtenissen in je leven deel uitmaken van een spirituele reis? Voel je je alleen? welke angsten vereisen optreden, zodat je…

De Magiër
Tarotkaart de Magiër

Hoe zou je meer magie in je alledaagse leven kunnen opmerken en ervaren? Welke situatie eist al je aandacht op? Wat wil je uiten?

De Ster
Tarotkaart de Ster

Wat probeer je te weten, wat hierdoor ook aan het licht komt? Wat voor hoop kun je zien in een duistere situatie? Welke inspiraties krijg je?

De Toren
Tarotkaart de Toren

Geloof je nu echt dat je beter bent dan alle anderen? Hoe heb je jezelf geïsoleerd? Ben je op je plaats gezet? Verkeer je in shock?

De Wereld
Tarotkaart de Wereld

Hoe kan je door je dagelijkse verantwoordelijkheden te vervullen, voldoen aan je spirituele verplichtingen? Ervaar je zelfverwezenlijking?

De Zegewagen
Tarotkaart de Zegewagen

Ervaar je meer zelfvertrouwen en aanvaarding? Voel je je ongeduldig ten opzichte van je spirituele evolutie? Wat laat je met tegenzin achter je?

De Zon
Tarotkaart de Zon

Hoe helpt of hindert je energie en enthousiasme jou of anderen. Welke bronnen worden opgeslagen voor een regenachtige dag? Hoe deel je licht en liefde?

Gerechtigheid
Tarotkaart Gerechtigheid

Hanteer je het zwaard van gerechtigheid om jezelf of iemand ander te beschermen? Waaraan vind je het moeilijk om je aan te passen? …

Het Oordeel
Tarotkaart het Oordeel

Maak je deel uit van een gezamenlijke poging tot sociale en politieke verandering of verandering van de omgeving? Verandert je gevoel…

De Kracht
Tarotkaart Kracht

Tarot, de Grote Arcana, Kracht. Hoe zou vriendelijkheid kunnen helpen in een potentieel gevaarlijke situatie? Waarbij voel je je geroepen..

Matigheid
Tarotkaart Matigheid

Wie maakt je boos? Geven spirituele lessen je de nodige ondersteuning? Welke tegengestelde krachten worden verzoend? Welke combinatie van mensen moet…

Het Rad van Fortuin
Tarotkaart Rad van Fortuin

Zou het gunstig voor je zijn om uit een situatie te stappen en te kijken en af te wachten in plaats van deel te nemen? Vecht je tegen de beweging…

Magic

Lift the veil of your mind & AND DISCOVER THE MAGIC THAT LIES WITHIN YOU...

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen