Logo Tarot.nl
Inloggen (0)

Meld je nu aan als wederverkoper!

Bedankt voor je interesse om deel uit te maken van onze gemeenschap. Wij zoeken naar retailers en resellers die gepassioneerd zijn over persoonlijke en spirituele groei, en die onze tarotkaarten met enthousiasme en inzicht willen aanbieden. Of je nu een gevestigde winkel hebt, binnenkort een nieuwe zaak opent of actief bent in de online of fysieke verkoop, wij ondersteunen je graag in je succes.

Ben je klaar om deze reis met ons aan te gaan? Klik op de onderstaande link en volg de eenvoudige stappen om je als zakelijke klant aan te melden. Begin vandaag nog als wederverkoper en ontdek de voordelen die wij aanbieden.

Waarom een Zakelijk Account?

Met een zakelijk account geniet je van veel voordelen. Je krijgt standaard 25% korting op al onze producten, wat helpt om meer winst te maken. Ook kun je altijd snel en makkelijk hulp krijgen van onze klantenservice.

Wie komt in aanmerking?

Elk bedrijf in Nederland of Belgiรซ met een BTW-nummer kan een zakelijk account aanmaken. We helpen zowel nieuwe als bestaande bedrijven.

Minimale Bestelwaarde en Verzendkosten

Elke bestelling moet een minimumwaarde van โ‚ฌ 100 hebben om als zakelijke aankoop te gelden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen โ‚ฌ6,95. Voor bestellingen van meer dan โ‚ฌ170 verzenden we je bestelling gratis!

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl