Logo Tarot.nl
Inloggen (0)

Ruilen & retourneren

Mag ik mijn aankoop altijd terugsturen

Uiteraard krijg je van ons de kans om rustig over je aankoop na te denken. Je kunt jouw bestelling naar ons terugsturen. Let er wel op dat jouw retourzending hierbij voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Retourneren kan tot uiterlijk 90 dagen na ontvangst van je bestelling.
 • Het terugsturen van het product is voor eigen rekening.
 • De producten moeten nog in de verzegelde originele verpakking zitten. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij niet retour nemen.
 • Wij kunnen de retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling โ€“ indien mogelijk โ€“ ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
 • Wanneer je je gehele bestelling retourneert verzoeken wij je ook het cadeau bij aankoop terug te sturen. Zo niet, verrekenen wij het aankoopbedrag van het cadeau bij aankoop met het te retourneren bedrag.

Retourneren is niet gratis bij ons!

Retouradres:
Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP  Hilversum

Op jouw geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden, deze zijn hier te lezen. /algemene-voorwaarden/

Tips:

 • Vraag altijd om een verzendbewijs van jou retour bij PostNL.
 • Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen.

Herroepingsrecht

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – wanneer redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer moeten retourneren, in overeenstemming met de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer.ย 
 4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Het herroepingsformulier is hier te downloaden.

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl