fbpx

Filters

Tarot.nl

Tarot.nl biedt een uitgebreid assortiment kaartensets, spellen, boeken en cd’s op het gebied van spiritualiteit. Onze uitgaven bieden een kompas voor jouw persoonlijke zoektocht. We geloven in de kracht van spiritualiteit maar staan tegelijkertijd met beide benen op de grond.

Koppenhol Uitgeverij

Tarot.nl is onderdeel van Koppenhol Uitgeverij, de grootste spirituele uitgeverij van Nederland. Koppenhol is marktleider op het gebied van Orakel- en Tarotkaarten in Nederland en België. We kennen de spirituele markt, weten wat hier leeft en spelen daar op in. We geven zelf uit, maar distribueren ook kaarten en boeken van collega uitgevers, zoals van AnkhHermes, Kosmos Uitgevers, Gottmer en Deltas Centrale Uitgeverij. Koppenhol Uitgeverij is een familiebedrijf, dat gevestigd is in het oude centrum van Hilversum. We hebben een klein maar sterk team dat al bijna 20 jaar streeft naar de beste kwaliteit.

Eigen distributiecentrum

Wij leveren alles vanuit ons eigen magazijn en hebben een ruim assortiment. Vandaag besteld is morgen in huis. Een keuze maken uit onze uitgaven en die van onze collega uitgevers kan lastig zijn. We denken graag met je mee, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Bezoek onze showroom

Het is ook mogelijk om ons te bezoeken in Hilversum. Van maandag t/m vrijdag zijn wij aanwezig van 9.30 t/m 16.30 uur. Bel ons gerust voor een afspraak.

Contact

Koppenhol Uitgeverij B.V.
Contactpersoon: Arnoud Koppenhol
T. 0031 (35) 6233373
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Affiliatie programma
De review van de maand
Veel gestelde vragen
Verkooppunten

 

 

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA