driehoek

Akasha

Je wordt goddelijk geleid.

Akasha bestaat in de vijfde dimensie en in het archief van de ziel. Alle afspraken met de ziel, de geschiedenis, gaven, lessen en nog veel meer zijn hier opgeslagen. We hebben allemaal toegang tot deze informatie uit het verleden, het heden en de toekomst, en kunnen er elk moment gebruik van maken.
Omdat we een vrije wil hebben, zijn er altijd momenten in het leven die zijn voorbestemd, of al zijn gepland – afspraken met je ziel die al waren gemaakt voordat je werd geboren. Het kan het bedrijf zijn waar je werkt dat je hebt gekozen, een relatie die je je graag wilde hebben, of iemand voor wie je mentor bent of hebt afgesproken dat je hem/haar zult helpen. Wat het ook is, weet dat je goddelijk bent geleid en dat je er niet aan ontkomt.
Als je op een teken wacht om verder te gaan, dan geeft deze kaart je dit. Waarschijnlijk ga je verder op een belangrijk deel van je zielenreis en ben je precies waar je moet zijn.
Het is tijd om een beroep op je helpers te doen – zowel in de echte als in de spirituele wereld. Vertrouw op de tekens die je krijgt. Let op wat je droomt. Sla acht op alle gevoelens of visioenen die je ontvangt, want je luistert naar de wijsheid van Akasha en je krijgt het teken om verder te gaan.

ACTIVEER JE GEEST
Houd de kaart bij je hart en zeg: ‘Ik stel me open om de wijsheid van Akasha te ontvangen. Ik ben bereid om elke informatie die in mijn ziel is opgeslagen te downloaden omdat dit nu voor mijn hoogste goed en het hoogste goed van alles is. Dank u, dank u, dank u.’

© Verlicht je Geest, Rebecca Campbell

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *