driehoek

BRENG JE LEVEN OP ORDE

Wat komt niet langer overeen met wie je echt bent?

Wat komt er in je leven niet langer overeen met wie je werkelijk bent? Net als in een cyclus verander je steeds, je ontwikkelt je en je groeit. Verandering is de enige zekerheid in het leven. Wanneer je weerstand aan de aard van de cyclus biedt, bied je weerstand aan het leven en voelt het alsof je vastloopt.
Velen van ons hebben geleerd te zijn zoals de wereld wil dat we zijn. Maar er komt een moment dat het moeilijker wordt om de schijn op te houden dan te laten zien wie je werkelijk bent. Je over te geven aan hoe je bent veranderd en je leven hiermee in overeenstemming te brengen.
Als je deze kaart hebt getrokken wordt je gevraagd om wie je eens was los te laten, zoals de dingen waardoor je liet zien wie je was: je baan, je relaties en het masker dat je droeg. Laat nu zien wie je werkelijk bent. Laat moedig zien hoe je echt bent. Ook je eigenaardigheden en je uniciteit.
Misschien ben je een paar relaties of omstandigheden ontgroeid en is het tijd hier nog eens goed over na te denken, zodat alles in je leven weer op een lijn komt te staan met zoals je nu echt bent.

ACTIVEER JE GEEST
Wat in je leven stemt niet langer overeen met wie je echt bent?

© Verlicht je Geest orakel, Rebecca Campbell


 

Geef een antwoord