Krijg helder advies over het oplossen van relatieproblemen met behulp van tarotkaarten. Leer welke tarotkaarten je kunt gebruiken in situaties van een verbroken relatie en krijg betekenisvolle interpretaties voor elke kaart. Ontdek hoe je door middel van tarot persoonlijke groei en innerlijke wijsheid kunt bereiken om je relaties te versterken.

 

Een verbroken relatie herstellen? Raadpleeg deze tarotkaarten!

Raadpleeg deze tarotkaarten!

Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of het nu een tijdelijke of definitieve breuk is, je voelt je mogelijk verward, alleen, gefrustreerd of verscheurd. Maar je hoeft je niet zo te voelen. Jij hebt de kracht om de situatie te veranderen.

Er zijn een aantal belangrijke tarotkaarten die kunnen verschijnen als je last hebt van een verbroken relatie. Door erachter te komen waardoor de problemen ontstonden, kun je de situatie onder ogen komen. Leer hoe je kunt vergeven en sterker uit deze strijd kunt komen. 

Deze kaarten helpen je hierbij:

Ervaar de betoverende kracht van Het Lichtziener Tarot! Ontdek de diepe wijsheid en inzichten van de kaarten, gecreëerd door Chris-Anne.

De tarotkaart Gerechtigheid

Gerechtigheid gaat over karma en eerlijkheid. Deze kaart kan verschijnen als je te maken hebt met een onevenwichtige of negatieve relatie. Gerechtigheid herinnert je eraan dat je open moet staan voor beide kanten van de situatie. Probeer de ander te begrijpen en denk niet alleen aan jezelf. Sta open om de waarheid over de situatie te zien, los van alle emoties die je ervaart. Mogelijk kan een derde partij helpen om een ander perspectief te bieden.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

De tarotkaart De Gehangene

Je zit vast. Als de Gehangene verschijnt, is het belangrijk dat je bekijkt wat je zelf kunt doen om uit deze situatie te komen. Het gaat in dit geval niet om de ander. Het draait om jou. Je hebt jezelf in deze situatie gebracht en vastgezet. Er is geen harde actie nodig, het gaat erom dat je je openstelt voor een meer realistische en open manier van denken en leven. De Gehangene vertelt je dat je de relaties met anderen alleen kunt verbeteren als je aan jezelf werkt.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

Tarotkaart De Toren

Sommige relaties zijn slecht getimed. Als een relatie niet werkt, is hier altijd een reden voor. Soms is dat omdat de relatie niet voorbestemd was. Andere keren is er niets mis met de relatie, maar wel met de timing van deze relatie. Als dit het geval is, zal de Toren verschijnen in je reading. Deze kaart vertelt je dat alles afgebroken en dan opnieuw opgebouwd moet worden. Verwoestende relaties uit het verleden zijn mogelijk nodig geweest zodat de ander en jij zich als individuen verder konden ontwikkelen. Vanuit deze nieuwe posities kan er weer een relatie tussen jullie ontstaan.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

Tarotkaart Het Oordeel

De kaart het Oordeel geeft aan dat er een grote verandering nodig is om verder te komen. Het is hét moment om terug te kijken op zowel de goede als minder prettige gebeurtenissen in de relatie. Het goede nieuws? De relatie is niet voorbij. Je krijgt de kans om de lessen die je nu leert, mee te nemen in de relatie. Begin opnieuw. Maak gezonde keuzes. Laat het verleden los en voedt de relatie op een positieve manier. De relatie kan alleen blijven bestaan als je nu veranderingen in gang zet.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

Tarotkaart Kelken Twee

Kelken Twee staat voor balans in relaties. Mogelijk investeert de een meer in de relatie dan de ander. Of misschien verwacht een van jullie meer dan de ander kan geven. Deze kaart herinnert je eraan dat een liefdevolle relatie een evenwichtige relatie moet zijn. Een relatie waarin je beiden evenveel geeft als ontvangt. Wees bereid om naar jouw rol in deze relatie te kijken. Ben jij onderdeel van het probleem? Werk actief aan een relatie die in balans is.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

Tarotkaart Kelken Zes

Nostalgie staat centraal bij deze kaart. Mensen en herinneringen van vroeger keren terug in het heden. Dit kan letterlijk zijn, maar ook in gedachten. Kelken Zes adviseert je om het verleden af te sluiten en zo de onrust in te dammen. Als je terugkijkt op de situatie, overschaduwen de goede herinneringen de slechte. Je hebt dan vaak de neiging om valse herinneringen te creëren. Realiseer je dat de persoon waar je nu weer aan denkt destijds een plek in je leven had. Nu is het tijd om verder te gaan.

© Het Lichtziener tarot, Chris-Anne

Tarotkaart Kelken Schildknaap

Deze kaart gaat over jou! De Schildknaap gaat over iets nieuws en de Kelken gaan over emoties en relaties. Kelken Schildknaap vertelt je dat je nieuwe gevoelens ervaart en dat je op een nieuwe manier met anderen omgaat. Je bent een ander persoon geworden. Voorheen reageerde de oude versie van jou. Je hebt je ontwikkeld en reageert meer volwassen en open waardoor een breuk gelijmd kan worden. Je hebt een ander perspectief ontdekt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Wat is Tarot.nl? Tarot.nl is een online winkel die een breed scala aan tarotkaarten en orakelkaarten aanbiedt. We hebben honderden unieke en bijzondere Indie-decks die zich onderscheiden van de standaard tarotkaarten.
  2. Wat maakt de tarotkaarten van Tarot.nl uniek? Bij Tarot.nl geloven we dat een deck niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook een ziel en een verhaal moet hebben. We hebben een uitgebreide selectie van unieke en bijzondere Indie-decks.

  3. Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten? Als je je bestelling vóór 16:00 uur plaatst, wordt deze de volgende werkdag geleverd.

  4. Wat is een Indie-deck? Een Indie-deck is een tarotdeck dat onafhankelijk is gepubliceerd door de kunstenaar of ontwerper van het deck, in plaats van door een traditionele uitgeverij.

  5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina op onze website.

  6. Kan ik me abonneren op nieuws en updates van Tarot.nl? Ja, je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

  7. Hoe kan ik een product retourneren? Voor informatie over het retourneren van producten, raadpleeg je onze retourbeleidspagina op de website.

  8. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren afhankelijk van de locatie en het gewicht van het pakket. Raadpleeg onze verzendkostenpagina voor meer informatie.

  9. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? We accepteren verschillende betaalmethoden. Raadpleeg onze betaalpagina voor meer informatie.

  10. Wat zijn de beoordelingen van Tarot.nl? Tarot.nl heeft een hoge klanttevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 1.902 beoordelingen.

Ontdek meer over dit onderwerp

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?
een week lang 10% korting

10%

Vanaf vandaag tot 27 november bieden we je een exclusieve kans: een liefdevolle 10% korting op alle kaarten in onze shop. Dit is onze manier om ‘dankjewel’ te zeggen, niet alleen voor je voortdurende steun, maar ook om je te helpen in deze bijzondere, maar soms kostbare tijd van het jaar.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer