fbpx

Filtres

Uw dagkaart voor samedi 7 décembre 2019

18 De beschermer van de aarde

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -DE BESCHERMER VAN DE AARDE

De Essentie

Net zoals je bij het creëren van je eigen wereld bent betrokken, ben je ook verantwoordelijk voor het welzijn van die wereld. Wanneer je deze kaart hebt getrokken betekent het dat je je wijdt aan de zorg voor de Aarde en alle leven op aarde. Je wilt graag de mooie droom vasthouden van een planeet waar alle wezens in vrede met elkaar leven en waar alle wateren en de lucht schoon zijn. Bedenk dat alles wat je doet zijn invloed heeft op zeven generaties.

De Uitnodiging

Je bent het tot stand brengen van kleine dromen ontgroeid en bent er klaar voor om groot te gaan dromen, met mogelijkheden die je grootste verwachtingen overtreffen. Neem de rol van Beschermer van de Aarde op je, en bied je hulp aan een vriend in nood die je misschien al een tijdje niet hebt gezien. Zorg goed voor je huisdieren en help degenen die hulp nodig hebben. Houd huis en tuin schoon, omdat je op deze manier ook je relatie met de Aarde kunt laten zien. Maak je droom waar en dan zal je persoonlijk ook tot bloei komen. Bedenk dat het niet langer alleen om jou gaat.

Het Medicijn

Als je goed voor je lichaam zorgt, laat je zien dat je ook voor Moeder Aarde zorgt, dus let op je gezondheid. Wat eet je allemaal? Eet je slecht en voed je je gedachten met dingen die niet goed voor je zijn? Begin vandaag met doen waarvan je weet dat het goed voor je is.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl