3 De Zon

Zien wat was verborgen, kwetsbaarheid, zelfbewustzijn, zelfrespect, genezing, overwinning en energie.

Er schijnt zelfs een bovennatuurlijk licht in de donkerste tijden. Als je de meest verborgen en schaamtevolle aspecten van jezelf onder ogen komt en geconfronteerd wordt met de schandelijkste en schadelijkste dingen in de wereld om je heen.

De jonge havikgod Horus daalt neer met de zon in zijn snavel die hij vervolgens aan jou geeft. Net als een babyvogel open je je mond en slik je hem door. De zon schijnt nu in jou, zodat je kunt zien wat je moet zien. Langzaam en magisch is de tijd aangekomen om jezelf te accepteren en de verborgen verwondingen in jezelf, de dingen waar je je voor schaamt en verbergt, lief te hebben.

Een heilige vonk. Een vuur wakkert aan, warm en transformerend. Net zoals de zon opkomt in de ochtend, volgt de genezende magie en vernieuwing van het leven. Het eerste wat de magie van de zon tot leven brengt, ben jij.

Het hart van de Pelgrim klopt vol geluk opnieuw. Hij heeft de moed gevonden om zijn hart, schaamte, gebroken aspecten en zijn pracht vast te houden waar de wereld ze kan zien. Hij is kalm en omringd door bondgenoten die hem hebben geholpen om zijn wonden te veranderen in wijsheid, schaamte in hoop en leegte in pracht. Het leven begint, verzorgd door de zon.

Raad

Bedenk wat jou het meest bang maakt, pijn doet of waar je je het meest voor schaamt. Naarmate de tijd verstrijkt en met veel geduld, leer je om jezelf te accepteren, te vergeven en lief te hebben. Je ontdekt welke lessen je moet leren en, net alsof je een sleutel omdraait in een slot van jouw verleden, doorbreek je jouw patronen. Je leert om jezelf te respecteren, een vonk van nieuw leven begint in jou, waarna je geneest en het geluk terugvindt. Als je er klaar voor bent om te delen wat je de wereld niet durft te laten zien, verandert jouw moedige kwetsbaarheid in de zon die anderen als het licht van genezing en transformatie zien. Als jij geneest, geneest de wereld ook.