fbpx

Filters

Uw dagkaart voor donderdag 23 januari 2020

De Maan,
Aartsengel Haniël

Iedereen maakt ogenblikken mee in het leven, waarop een mens bang en onzeker is. Soms is deze angst gebaseerd op externe factoren, die je echt kunt zien. En soms komt die angst of onzekerheid uit onredelijke en onrealistische bezorgdheid. In beide gevallen is het belangrijk om bij jezelf naar binnen te gaan, en naar je intuïtie te luisteren over wat je nu moet doen. Vraag je innerlijke zelf wat de oorzaak is van je angst of je onzekerheid, en vertrouw het antwoord. De engelen sturen je deze kaart omdat dit een moment is van sterke intuïtie en geestelijk vermogen. Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan. Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn, en gebruik die om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben, uit de weg te ruimen. Word wakker voor de waarheid omtrent jezelf, die je voorheen verscholen hield, en zie het stralende licht dat je bent.

Verdere betekenissen van deze kaart: Schenk aandacht aan je dromen. Ongeziene gebeurtenissen hebben hun effect op je. Illusies.

Aartsengel Haniël wordt al heel lang geassocieerd met de volle maan, met intuïtie en helderziendheid. Roep Haniël aan om je te helpen je spirituele gaven en de goddelijke leiding te ontwikkelen, te vertrouwen en te volgen.

© Engelen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine
 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA