Filters

Uw dagkaart voor zondag 21 juli 2019

Zes van Lucht

De dingen worden beter, je hebt het ergste nu gehad! Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel, en de stress en de druk vallen van je schouders. Er waait nu een wind van verandering, en dat is een gunstige wind. Het is nu een goed moment voor een verandering in je werk, je thuissituatie … of je mening, je zienswijze.

Het element lucht staat voor ons intellect, ons verstand. Daarmee nemen we besluiten, analyseren we situaties, en verwoorden we onze gedachten. Ook heeft het element lucht te maken met gerechtigheid, waarheid, idealen, het wetssysteem, communicatie, en andere verstandelijke zaken. Omdat angst en bezorgdheid meestal iets is dat in ons hoofd zit, kan deze kaartkleur ook duiden op worstelingen en je zorgen maken in het leven. Als symbolen voor het element lucht hebben we de eenhoorns gekozen, omdat hun serene wezen vredige gedachten symboliseert.

© Engelen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine
 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl