Filters

Uw dagkaart voor dinsdag 19 februari 2019

Tien van Vuur

Je werkt te hard en te lang. Het is nodig je werkende en je privé-leven in evenwicht te brengen. Je probeert teveel te doen. Een goede eerste stap zou zijn dat je bereid bent assistentie van anderen te accepteren. Er is zeker hoop voor een succesvolle oplossing voor je situatie of voor je project. Het beste is echter dat jij onnodige of te belastende activiteiten uit je agenda schrapt. Verlaag je tempo tot een meer comfortabel niveau.

Het element vuur staat voor onze ideeën en onze inspiratie. Voor welke dingen wordt onze passie gewekt, wordt onze creativiteit geprikkeld, en komen onze dromen tot leven? Dit element heeft te maken met onze carrière, kunst, avontuur, het nemen van risico’s en zelfontwikkeling. Vuur kan ook gaan over speciaal één van onze passies. We hebben vriendelijke draken gekozen als symbool voor deze kaartkleur, vanwege hun onstuimig karakter en het levendige beeld dat we van hen hebben in onze fantasie.

Deze kaart is afkomstig uit het Engelen Tarot, Doreen Virtue
 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl