Filters

Uw dagkaart voor vrijdag 19 april 2019

Twee van Water

Twee mensen hebben een hechte relatie. Een dierbare vriendschap verdiept zich. Een liefdesaffaire komt op een hoger niveau van intimiteit. Er komt meer wederzijdse liefde, respect en begrip tussen verschillende partijen. Je relatie is aan het helen, en je verbintenis heeft nog steeds toekomst. Dit is niet een moment om een relatie te beëindigen. Moeilijkheden tussen mensen of groepen bereiken een positieve oplossing. Conflicten komen tot een eind, en overal speelt vergeving mee.

Het element water staat voor de diepte van onze gevoelens en emoties. We worden verliefd, we koesteren onze kinderen, en we openen ons hart voor de diepste gevoelens. De waterkaarten gaan over liefde, romantiek, relaties, familie, dromen en verlangens. Ze bevatten ook informatie over de diepte van je intuïtie en je paranormale gaven. Om dit element water weer te geven hebben wij gekozen voor de prachtige waterwereld van de meerminnen en meermannen, vanwege hun vermogen om diep in de verborgen wereld van emoties en van het onbewuste te duiken.

Deze kaart is afkomstig uit het Engelen Tarot, Doreen Virtue
 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl