fbpx

Filters

Uw dagkaart voor maandag 16 september 2019

De Zon,
Aartsengel Uriël

Deze kaart betekent dat het nu een fantastische tijd is voor je. Je hebt succes op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. De pogingen die je nu onderneemt zijn gezegend met overvloed en succes. Blijf positief denken, en alles zal prachtig uitkomen. Het is nu ook het moment van geweldige nieuwe ideeën en oplossingen. Heb vertrouwen in jezelf! Het werk dat je persoonlijk en op spiritueel gebied hebt verricht brengt verbazingwekkende veranderingen teweeg in je leven. Je bent op de goede weg naar je eigen verlichting.

Verdere betekenissen van deze kaart: Vreugde. Openlijke erkenning. Het verwerven van diep persoonlijk inzicht. Blakende lichamelijke en emotionele gezondheid.

Uriël is de aartsengel die helpt bij het mentale functioneren, inclusief doelgerichtheid en concentratie. Roep Uriël aan voor nieuwe ideeën en oplossingen, en ook voor het versterken van je vertrouwen in je eigen intelligentie en wijsheid.

© Engelen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine
 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl