Het kind

7 Het kind

De Essentie

Het Kind kent de weg naar blijdschap en geluk. Het Kind geeft je de kans om op een bepaalde manier weer onschuldig te worden, geboren uit wijsheid en niet vanuit naïviteit. Deze kaart stelt je in de gelegenheid om van rich-ting te veranderen en geeft je een tweede kans. Daardoor wordt het mogelijk om je te bevrijden en een hemel op Aarde te creëren.

De Uitnodiging

Deze kaart laat je zien dat je oude gewoontes moet loslaten, en hij helpt je om weer te gaan denken als een kind dat alles in het leven voor de eerste keer ziet. Blijf je openstellen voor leren en ontdekken. Met wie ben je nu getrouwd of wie is nu je partner? Kun je hem/haar zien alsof je hem/haar voor het eerst ziet? Wie zie je als je vandaag in de spiegel kijkt? Zie jezelf als een mysterie, en kom weer in contact met het verwonderende gevoel dat een kind kan hebbEN.

Het Medicijn

Deze kaart laat je zien hoe je je leven kunt corrigeren zonder hiervoor te worden gestraft. Bevrijd jezelf van het idee dat je moet lijden; je kwam ongeremd en blij ter wereld en je kunt dit weer worden als je nu de juiste keuze maakt! Deze kaart helpt je om uit het dal te klimmen waar je zelf misschien in bent gelopen, en herontdek hoe het voelt om te spelen!


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

Het Mystieke Sjamanen Orakel

Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerden ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun kennis.

Drie bijzondere helers en leermeesters: Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Lobos hebben hun wijsheid en talenten gebundeld in het Mystieke Sjamanen Orakel. Als je het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en de toekomst te beïnvloeden. Via het orakel kun je direct met Spirit praten, een dialoog aangaan met de krachten van de natuur of spreken met de grootse archetypes. Niemand staat tussen jou en de Schepper of tussen jou en de geweldige krachten van de natuur.

meer van Colette Baron-Reid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen