Het kruis van de Andes

2 Het Kruis van de Andes

De Essentie

Het Kruis van de Andes geeft de wereld van de sjamaan weer. Het stelt de vier hoofdrichtingen voor, de boven- en de onderwerelden, en de stappen om in deze werelden te geraken. Het gat in het midden is de poort naar de verschillende dimensies, het spreekwoordelijke oog van de naald waar we allemaal doorheen kunnen gaan om tot hoger bewustzijn te komen, wijsheid te verkrijgen en niet op de tijd te letten.

De Uitnodiging

Het Kruis van de Andes kondigt het begin van een belangrijke reis aan. Het is tijd om verder te kijken dan het leven van alledag om te kunnen zien wat buiten je bereik leek. Laat je leiden door nieuwe wijsheid en denk niet langer na of het allemaal wel verstandig is, maar reageer hierop met een volmondig ja.

Het Medicijn

De tijd en de gelegenheid zijn voorbij. Het is nu niet het moment om de sprong te wagen waar je te veel tijd in hebt gestoken. Je kunt beter wachten tot zich een gunstiger moment voordoet. Alles wat je nu doet zal je ontzettend veel moeite kosten. Net zoals het belangrijk is dat je weet wanneer je moet handelen, is het ook belangrijk dat je weet wanneer je je in stilte moet terugtrekken en op betere tijden moet wachten.’


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

Het Mystieke Sjamanen Orakel

Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerden ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun kennis.

Drie bijzondere helers en leermeesters: Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Lobos hebben hun wijsheid en talenten gebundeld in het Mystieke Sjamanen Orakel. Als je het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en de toekomst te beïnvloeden. Via het orakel kun je direct met Spirit praten, een dialoog aangaan met de krachten van de natuur of spreken met de grootse archetypes. Niemand staat tussen jou en de Schepper of tussen jou en de geweldige krachten van de natuur.

meer van Colette Baron-Reid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.