gekruisde takken

DE LEVENSBOOM

De Essentie

In heel Amerika is de levensboom een heilig symbool. Zijn wortels gaan tot diep in de onderwereld, het onbewuste, terwijl zijn takken tot aan de hemel reiken, de bron van bestemming. Om je leven goed te kunnen leven, is het belangrijk dat je sterke wortels hebt en takken die omhooggaan. Alle bomen die ondiepe wortels hebben vallen om bij de eerste storm, maar een boom die sterke, diepgaande wortels heeft kan tegen elke storm.

De Uitnodiging

Om te ontdekken hoe gezond en evenwichtig je leven is, moet je bedenken hoe jij door het leven danst, wat je gedachten zijn en je gevoelens. Als je te veel nadenkt, of in een fantasiewereld leeft en dagdroomt, verbind je dan meer met je wortels en je fysieke lichaam. Als je onder medische behandeling bent en het voelt alsof je bent vastgelopen, je je geen beter leven kunt voorstellen, stel jezelf dan open om vanuit de hemel inspiratie te ontvangen. Laat je wortels en takken op een lijn komen met waar je in je hart naar verlangt.

Het Medicijn

Welke voedingsstoffen voor de grond heb je nodig om goed te kunnen groeien en sterk te worden? Het zaad van de eik kan niet in arme grond groeien of zonder zonlicht. Welke dromen heb jij voor een opmerkelijke bestemming? Denk na over hoe je tot bloei wilt komen, het soort vruchten dat je wilt voortbrengen en waar je nieuwe zaden wilt planten. Denk goed na over wat je wilt creëren!


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *