De Liefdes Tarot Legging

Krijg antwoord op de vraag : Hoe creëer ik geluk in de liefde?

Ieder mens verlangt naar nabijheid, geborgenheid en emotionele verbinding. We willen samen met iemand door het leven gaan. Dat was vroeger zo, en dat is nu nog steeds zo. Daarom worden tarotkaarten al zo lang en heel vaak geraadpleegd. We zitten vol vragen over liefde en partnerschap. We hebben relaties nodig voor zelfontplooiing, persoonlijke verwerkelijking evenals voor spirituele groei. Maar partnerschap betekent niet alleen romantisch samenzijn, maar ook het doormaken van een gemeenschappelijke ontwikkeling. Deze ontwikkeling is nooit ‘klaar’ of af en zodoende is er werk aan de winkel.

Zelden komt iemand zo dichtbij ons als in een relatie. Onze partner is als een spiegel waarin we onze eigen verdrongen kanten en eigenaardigheden zien. Op onze zoektocht naar heelheid verbinden we ons bij voorkeur, al gebeurt dit onbewust, met datgene wat ons nog ‘ontbreekt’. Zo komen we uit bij mensen en situaties die als spiegels fungeren van onze eigen ‘fouten’. In hen zien we  ongeleefde en dikwijls ook onbeminde kanten van onze persoonlijkheid.

Zo bezien is elke relatie die we aangaan uiteindelijk ook een spannende reis naar onszelf. Want of we nu een vriendschap of een zakelijk partnerschap aangaan, we leren onszelf beter kennen. De liefdesrelatie is hiervoor de leermeester bij uitstek omdat je steeds meer van jezelf ervaart. Niet alleen door de ontmoeting met de ander, maar ook, of misschien wel juist, door de meningsverschillen. De Tarot is bij dit proces tot zelfkennis een geweldig instrument en een waardevolle hulp. Met zijn levendige beelden en diepgaande symboliek tonen de kaarten waar we precies staan in onze intermenselijke relaties, en daarmee ook in de relatie tot onszelf. Bovendien laten de kaarten ons zien waar het in deze relaties werkelijk om gaat en waar we op dit moment vooral op moeten letten. 

(post) De Liefdes Tarot Legging
 1. Cupido toont jouw verborgen zielsverlangen.
 2. De Koningin laat je zien hoe jij je open kan stellen voor de ander.
 3. De Koning laat je zien wat je kan doen om het hartsverlangen bij de ander aan te wakkeren.
 4. Het kind onder de koningin stelt voor wat de vrouw van haar partner verlangt.
 5. Het kind onder de koning stelt voor wat de man van zijn partner verlangt.
 6. De witte adelaar stelt voor wat de vrouw te bieden heeft in de relatie.
 7. De rode leeuw stelt voor wat de man te bieden heeft in de relatie.
 8. Het ei toont hoe het verlangen van beide partners zich manifesteert tot zichtbaar liefdesgeluk.
 9. De wijze man zegent de verbinding en laat zien hoe je samen kracht kunt halen uit dit liefdesgeluk en dit nog verder kan laten openbloeien.

Denk aan het symbool op de kaart en trek telkens een kaart. Leg ze, met de rug naar boven, in de vorm van een hart zoals in het schema en draai de eerste drie kaarten om.
Kaarten 1, 2 en 3 tonen jouw kijk op liefde en verlangen. Hoe ga jij hiermee om?
Vergelijk kaarten 4 en 6 met kaarten 5 en 7.  In welke mate beantwoordt het verlangen van de ene aan wat de ander te bieden heeft?
Kaarten 8 en 9 tonen hoe de energie uit de vorige kaarten gemanifesteerd kan worden en verder kan openbloeien.

Elke kaart kan zowel over een man als een vrouw gaan! Enkele suggesties bij het interpreteren van de liefdesboodschap van de Grote Arcana.

 • De Dwaas denkt niet veel na over liefde en relaties. Hij is nieuwsgierig naar wie jij bent en ziet het samenzijn met jou als een bijzondere levenservaring.
 • De Magiër heeft een onderzoekende geest en vraagt zich af wat er nodig is om de liefde te laten openbloeien. Liefde is voor hem een werkwoord.
 • De Hogepriesteres verlangt naar diepe verbinding van ziel tot ziel.  Geef haar tijd om te groeien in de relatie en haar passie zal langzaam openbloeien.
 • De Keizerin is een ondernemende vrouw, die op zoek is naar gezinsgeluk. Zij houdt van gezelligheid en kleine attenties.
 • De Keizer draagt graag zorg voor de ander. Hij toont zijn liefde door dingen voor je te doen, want hij is een man van weinig woorden.
 • De Hiërofant verbaast je graag met zijn kennis. Hij denkt over alles na, ook over de liefde en relaties. Daarover heeft hij een uitgesproken mening.
 • De Geliefden vinden het belangrijk dat er wederzijdse aantrekkingskracht is en een verlangen om bij elkaar te zijn. Ze voelen de ander gemakkelijk aan omdat ze voor elkaar zijn bestemd.
 • De Zegewagen houdt van uitdagingen en is daarom op zoek naar emotionele en intellectuele prikkels. Een relatie is een gezamenlijk project met doelen en plannen.
 • Kracht zoekt een relatie die bevredigend is op alle vlakken. Een spel van voortdurende verleiding, passie en overgave.
 • De Heremiet is een stille genieter met veel diepgang. Hij dringt zichzelf niet op. Als je zijn hart verovert, legt hij de wereld aan je voeten.
 • Het Rad van Fortuin is een energiek persoon op zoek naar avontuur. Hij zoekt dan ook een relatie waar beweging in zit, zodat het samenzijn spannend blijft en niet vast roest.
 • Gerechtigheid is een persoon met veel mensenkennis, onechtheid doorprikt ze meteen. Daarom kan je bij haar ongedwongen zijn wie je bent, want ze ken je door en door.
 • De Gehangene weet wat belangrijk is in de liefde. Hij straalt zoveel rust en wijsheid uit, dat je je meteen op je gemak voelt.
 • De Dood verbaast je met zijn originele ingevingen. Hij kan erg energetisch zijn, ook in de slaapkamer.
 • Matigheid heeft heel wat levenservaring. Hij is spontaan, natuurlijk en optimistisch en zoekt een partner die dit ook is.
 • De Duivel aanvaardt je zoals je bent. Je bent voor hem bijzonder en ziet in jou zijn ideale partner.
 • De Toren gaat voluit voor de relatie, maar reageert soms nogal impulsief. Zijn ideale partner geniet van zijn onstuimigheid, maar brengt ook rust in de relatie.
 • De Ster geniet ervan om aanbeden te worden. Als je haar je hart schenkt, tovert ze elke dag een glimlach op je gezicht.
 • De Maan is niet op zoek naar een vaste verbintenis. Als dit je niet afschrikt is een relatie met haar één groot avontuur, zolang het duurt.
 • De Zon kent in de liefde geen grenzen. Samen met hem bereikt je nieuwe hoogtes, keer op keer.
 • Het Oordeel beantwoordt het verlangen van je hart. Als je hem ontmoet krijg je meteen vlinders in de buik.
 • De Wereld weet wat liefde is. Je voelt je compleet!

Veelgestelde vragen (FAQ)

 1. Wat is Tarot.nl? Tarot.nl is een online winkel die een breed scala aan tarotkaarten en orakelkaarten aanbiedt. We hebben honderden unieke en bijzondere Indie-decks die zich onderscheiden van de standaard tarotkaarten.
 2. Wat maakt de tarotkaarten van Tarot.nl uniek? Bij Tarot.nl geloven we dat een deck niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook een ziel en een verhaal moet hebben. We hebben een uitgebreide selectie van unieke en bijzondere Indie-decks.

 3. Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten? Als je je bestelling vóór 16:00 uur plaatst, wordt deze de volgende werkdag geleverd.

 4. Wat is een Indie-deck? Een Indie-deck is een tarotdeck dat onafhankelijk is gepubliceerd door de kunstenaar of ontwerper van het deck, in plaats van door een traditionele uitgeverij.

 5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina op onze website.

 6. Kan ik me abonneren op nieuws en updates van Tarot.nl? Ja, je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

 7. Hoe kan ik een product retourneren? Voor informatie over het retourneren van producten, raadpleeg je onze retourbeleidspagina op de website.

 8. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren afhankelijk van de locatie en het gewicht van het pakket. Raadpleeg onze verzendkostenpagina voor meer informatie.

 9. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? We accepteren verschillende betaalmethoden. Raadpleeg onze betaalpagina voor meer informatie.

 10. Wat zijn de beoordelingen van Tarot.nl? Tarot.nl heeft een hoge klanttevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 1.902 beoordelingen.

Ontdek meer over dit onderwerp

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer