Tarotkaarten

Op onze website kan je heel eenvoudig tarotkaarten kopen. Een tarot kaartlegging kan je een antwoord geven op alles dat je bezig houdt. Het kan je een diepe blik geven op je liefdesleven, carrière, familiezaken en nog veel meer. Tarotkaarten geven je de details die je mogelijk hebt gemist en laat je zien wat de meest waarschijnlijke uitkomst is op basis van het pad waar jij je nu op bevindt.

De tarot kun je zien als het verhaal van het leven, maar dan in kaartvorm. De 78 afbeeldingen geven inzicht in jouw situatie en in de onbewuste processen die hierbij een rol spelen. Iedere kaart heeft een eigen afbeelding, symboliek en verhaal. De tarot bestaat uit 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine Arcana kaarten. De grote Arcana kaarten staan voor grote levensgebeurtenissen en spirituele levenslessen. De kleine Arcana kaarten weerspiegelen de alledaagse gebeurtenissen en uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen. Elke tarotkaart heeft zijn eigen boodschap en wijst je ergens op. Om de betekenis van een kaart te ontdekken, maak je gebruik van het archetype, het getal, het element en de afbeelding van de kaart. Het is een beeldentaal die iedereen kan leren.

Je geeft zelf je toekomst vorm. Jouw acties, handelingen, gedachten en gevoelens bepalen hoe jouw leven eruit ziet. De tarot wijst je op onbewuste motieven, zodat je je hier bewust van wordt en de keuze kunt maken om veranderingen in je leven aan te brengen. Het heeft een onderliggende reden dat je een bepaalde kaart trekt. Er is een boodschap, de kaart wil je iets vertellen. Luister aandachtig en kijk met een open blik en leer jezelf nog beter kennen.

Resultaat 1–50 van de 408 resultaten wordt getoond

FILTER

Sorteer op:
Taal
Auteur
Uitgeverij
Type
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.