Happinez Tarotdeck

De 78 magische kaarten zitten vol symboliek. Stuk voor stuk kunstwerkjes vol symboliek die jou inzicht kunnen bieden of richting kunnen geven als je voor keuzes staat, twijfels hebt of bevestiging zoekt.

Bestel de kaarten ⟶
Nieuw ⟶

Mabels tarot voor april 2022

Het leven kan niet geleefd worden via je hoofd. Dat is de les, die het leven je bijna dagelijks laat zien. Je kunt bewust contact maken met de hogere magische machten om je heen. Mediteer, trek een kaartje, wandel of wees af en toe heel stil.

Maart tarotlegging voor alle 12 sterrenbeelden

Aan het begin van deze maand kun je ervaren dat er liefde in de lucht zit. Tot en met 8 maart staat de planeet Juno in Waterman en Chiron in Ram. Juno staat voor de vrouw, het huwelijk en geboorte.

De HeksenWijsheid Tarot

Neem alvast een voorproefje op onze prachtige nieuwe, Nederlandse tarotkaarten van Phyllis Curott.
NIEUW
Blog

Tarot leren lezen: een les in numerologie

In mijn vorige blog kwamen de betekenissen van de suits (zwaarden, pentakels, bekers en staven) aan bod en de verwijzing naar een element (aarde, vuur, water en lucht).

Beperkingen zijn qua beschikbaarheid

In mijn vorige blog kwamen de betekenissen van de suits (zwaarden, pentakels, bekers en staven) aan bod en de verwijzing naar een element (aarde, vuur,…

Hoe lees ik tarotkaarten?

In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik jaren geleden een Rider Waite deck heb gekocht. Ik heb het antwoord gezocht op de vraag wat tarot nu eigenlijk is. Nu wil ik weten hoe ik deze kaarten kan lezen.

Een tarot deck kiezen

Ik ben nog steeds bezig met mijn online tarot cursus. De cursusleidster vertelt heel enthousiast en met gemak en flair over tarot. Ik hoop dat…

Mijn eerste tarotcursus!

De kogel is door de kerk. Ik heb een besluit genomen: ik ga een online tarotcursus volgen. In deze en de komende blogs wil ik…

Huilen naar de maan

Ditmaal geen blog over tarot, maar over de maan. Ik beschouw mezelf als een redelijk stabiel persoon, maar de laatste tijd ben ik sneller emotioneel…

Wat is tarot eigenlijk?

In mijn vorige blog beschreef ik hoe ik zoekende ben naar mijn ware zelf. Zes jaar geleden heb ik een deck gekocht op een spirituele beurs. Nu is het tijd om me hierin te gaan verdiepen. Het deck dat ik kocht, was de Rider Waite tarot.

Het is tijd!

Dit is mijn eerste blog voor tarot.nl. In deze blog wil ik jullie meenemen op de spirituele zoektocht naar mezelf. Ik ben Nienke, 33 jaar en docent op een MBO.

Maak kennis met onze nieuwe blogger: Nena!

Hoi, ik ben Nena! Vanaf nu schrijf ik elke twee weken een blog voor tarot.nl. Ik neem je mee op mijn spirituele zoektocht naar mezelf. Op mijn pad zal de tarot een centrale rol gaan spelen. Ik kan mezelf af en toe hopeloos in de weg zitten, vooral omdat ik zo perfectionistisch van aard ben.

Mabels tarot voor april 2022

Het leven kan niet geleefd worden via je hoofd. Dat is de les, die het leven je bijna dagelijks laat zien. Je kunt bewust contact maken met de hogere magische machten om je heen. Mediteer, trek een kaartje, wandel of wees af en toe heel stil.

Lees verder ⟶

Augustus: de Leeuwenpoort gaat open!

Op 8 augustus 2021 staat de Nieuwe Maan in het vuurteken Maan. Deze prachtige Nieuwe Maan wordt ook wel de Leeuwenpoort of Lion’s Gate genoemd vanwege de enorme energie die hiermee gepaard gaat. Een geopende Leeuwenpoort activeert je helende energie en staat voor bijzondere transformaties.

Lees verder ⟶

Magische maand vol mogelijkheden

Er komt weer een mooie maand aan! 10 juni is het nieuwe maan in Tweeling. Bij nieuwe maan staat de maan precies tussen de aarde en de zon. Hierdoor zie je alleen de schaduwkant. Maar juist nu mag jij een licht laten schijnen op wat je wilt manifesteren.

Lees verder ⟶

The Moon is calling

Ben je klaar voor de supermaan aanstaande woensdag? Het avontuur en de vrije roep van boogschutter wordt versterkt door de volledige maansverduistering!

Lees verder ⟶

Open Portals for oracles

Similar to a tarot deck, Open Portals can be used as an Oracle deck for meditation and reflection. Within the Oracle manual that comes with each deck are the meanings behind all 56 cards.

Lees verder ⟶

Tarot is trendy!

Steeds meer mensen kopen en gebruiken tarotkaarten. Zelfs modeontwerpers laten zich inspireren door tarot. De mystieke sluier is opgelicht en de kaarten onthullen waarheden die heel eigen aanvoelen. Tarot is voor iedereen en hipper dan ooit.

Lees verder ⟶

LOVE READING

Alle 12 tekens, Nieuwe Maan 11 mei in Stier en Volle Maan 26 mei in Boogschutter. De kaarten worden vaak geraadpleegd om helderheid te krijgen over een relatie.

Lees verder ⟶

Hallo lente!

Ostara Maan, volle maan, Weegschaal maan. Wat ben ik blij dat je er bent! Met jou komt ook de lente, waar we allemaal zo sterk naar hebben verlangt! De zon!

Lees verder ⟶

Spelregels poker

Je bent beginnend pokerspeler en je weet nog niet hoe alles precies werkt, om je op weg te helpen krijg je zoveel mogelijk informatie over…

Lees verder ⟶
Liefdeslegging

De Liefdes Tarot Legging

Ieder mens verlangt naar nabijheid, geborgenheid en emotionele verbinding. We willen samen met iemand door het leven gaan. Dat was vroeger zo, en dat is nu nog steeds zo. Daarom worden tarotkaarten al zo lang en heel vaak geraadpleegd.

Lees verder ⟶

Wat is er gebeurd met Doreen Virtue?

Doreen Virtue is een grote naam in de spirituele wereld. Ze heeft haar faam opgebouwd met haar kaarten, boeken en programma’s. Toch kiest ze ervoor om een andere weg in te slaan. De weg van het Christendom. Voor haar gaat dit niet samen met de decks die ze heeft uitgegeven.

Lees verder ⟶

Hoe train je je intuïtie met tarot?

Kun je je intuïtie trainen met tarot? Het antwoord luidt volmondig ja! Maar, wat is intuïtie eigenlijk? Intuïtie is aangeboren en behoort dus ieder mens toe. Het is een soort zesde zintuig. Soms ‘weet’ je dingen gewoon, zonder dat hier concrete bewijzen voor zijn.

Lees verder ⟶

Lenormand en de invloed van planeten; Uranus

Onder Uranus vallen de ontdekkingen en de intuïtie. Technisch (zeer) begaafde mensen hebben een sterke Uranus stand. Het is de planeet van de intuïtieve wetenschappen. Atoomwetenschap, kernenergie, nieuwe vormen van energie winningen vallen onder deze planeet.

Lees verder ⟶

Koop geen namaak tarot decks!

Er zijn, over het algemeen, twee groepen mensen die namaak tarot decks kopen. Mensen die de tarot wereld nog niet goed kennen en zich laten verleiden door een ‘goede’ aanbieding, bijvoorbeeld via Aliexpress, Wish of Ebay.

Lees verder ⟶
De Dwaas banner

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Lees verder ⟶

Kwetsbaarheid en spiritualiteit

Kwetsbaar. Het klinkt als een breekbaar woord. Je kwetsbaar opstellen. Laten zien wat er in je leeft en wat je écht vanbinnen voelt en ervaart. Het is niet gemakkelijk. Vooral ook omdat er vaak de angst is dat kwetsbaarheid tot kwetsing zal leiden.

Lees verder ⟶

Wonder-Walking Deck

A Deck for Connecting To Nature & Creativity
For the wonder-seeking creative soul. The poet. The artist. The eternal child. Wonder-walking is tremendously healing. It slows us down and urges us to see the magic in our everyday. It reconnects us to the world around us and awakens our creativity.

Lees verder ⟶

Wil je zelf een blog plaatsen?

Als je een bericht of evenement wilt plaatsen, moet je geregistreerd zijn als ‘auteur’. Als je je profiel hebt ingevuld kun je de benodigde publicatierechten krijgen via onderstaand formulier (je kunt dus niet meteen een item plaatsen).

Lees verder ⟶

De relatie legmethode met tarotkaarten

Veel mensen gebruiken deze legmethode om erachter te komen hoe het ervoor staat met een liefdesrelatie. De kaarten kunnen echter ook gebruikt worden voor relaties op zakelijk of familiair gebied, of bijvoorbeeld voor de relatie met de buren.

Lees verder ⟶

De Ankh legmethode

Volgens de betekenis van de cirkel belichten de daar neergelegde kaarten de geestelijke, spirituele achtergrond en de dieper gelegen oorzaken, terwijl de kaarten die op het kruis liggen laten zien hoe het probleem in de realiteit tot uitdrukking komt

Lees verder ⟶

In magische spiegels kijken

Tarotkaarten zijn eigenlijk net magische spiegels die je kunnen helpen om jezelf en levenskwesties vanuit een ander perspectief te zien. Het bereiken van dit perspectief komt neer op je bereidheid om je ego aan de kant te zetten, zodat je hogere ziel, geest, zelf beter gezien en gehoord kan worden.

Lees verder ⟶
© Nalatenschap van het Tarot der Goden, Ciro Marchetti

Het multifunctionele legpatroon

Je kunt dit patroon voor bijna alle vragen gebruiken, en je kunt net zoveel tijd aan de interpretatie ervan besteden als je wilt. De kaarten in dit patroon worden gelegd zoals te zien is in de afbeelding.

Lees verder ⟶

Wees blij dat je vrij bent

Ik wil je graag het volgende verhaal vertellen. Het is een verhaal over een moment in mijn leven waarop ik geen vaste baan had en in grote verwarring verkeerde over hoe ik nu verder moest.

Lees verder ⟶

De sleutel naar helderziendheid

De meeste mensen stellen zich, wanneer ze aan een (para)psycholoog of medium denken, een exotisch uitziende vrouw voor die in een kristallen bol zit te turen. Ze spreekt met een vreemd accent en wanneer je een flink bedrag betaalt voorspelt ze je toekomst.

Lees verder ⟶

De magie van de edelstenen

Wat zijn edelstenen? Wanneer een vloeibare substantie verandert in een vaste vorm, wordt het of een vormeloze massa, of het vormt zich tot een kristal. Vele gesteenten en metalen die vormloos lijken, bestaan uit zeer kleine kristallen.

Lees verder ⟶

Angst weg nemen via EFT

Om drie uur ‘s nachts werd ik wakker en in het moment tussen diepe slaap en het herkennen van de geluiden van de buitenwereld en de gewaarwording dat ik echt wakker was, had ik een gevoel van angst in mijn zonnevlecht.

Lees verder ⟶

Vrouwelijke wijsheid

Het leven van een vrouw is vol fasen en mijlpalen die haar door krachtige ervaringen en hoogtepunten heen leiden, zoals de eerste menstruatie, het moederschap en wijsheid.

Lees verder ⟶

Veel gestelde vragen over tarot

In de loop van de tijd is de tarot een veel geraadpleegde ‘gids’ geworden. Toch is het werken met de kaarten nog niet voor iedereen bekend of vertrouwd. Vooral voor beginners is het vertrouwd worden met de kaarten een actief proces, waarbij vele vragen opdoemen.

Lees verder ⟶

Laten we allemaal ons licht naar de aarde sturen

Net als kleine rimpelingen in het water die kunnen uitgroeien tot gigantische golven, zijn alle menselijke intenties bij elkaar meer waard dan de som der delen. Eén mens kan wereldwijd verbeteringen op gang brengen door het uitstralen van bewuste golven van liefde, schoonheid, goedheid en wijsheid.

Lees verder ⟶

In de natuur en in het leven bestaan geen rechte lijnen

Als je de vrije natuur intrekt en eens goed om je heen kijkt, zul je zien dat de bomen, de bloemen en zelfs de rotsen een bepaalde stroomlijn hebben: de buiging van de tak die naar de bloesem leidt, de vloeiende daling in een rotsformatie, de knoesten in een boomstam en de vertakkingen van uitlopers.

Lees verder ⟶

Karakter zit in de vinger

Het is interessant om te weten wat er allemaal in onze handen en vingers zit. De mens moet gedurende zijn hele leven leren goed te handelen. Hij moet zijn handen telkens weer openen om het verbruikte en oude los te laten,

Lees verder ⟶

Een chakra tarotlegging

Een chakra tarotlegging Als er energie beweegt door je chakra’s, of subtiele energiecentra, levert dit verschillende stemmingen op. Het Chakra-legpatroon kan je helpen om je te concentreren op de manier waarop je chakra’s reageren op een aantal omstandigheden.

Lees verder ⟶

Ja of Nee Tarot, enkele kaartlegging

Een enkele tarotkaart kan je een schat van informatie geven over je dag of je toekomst. Deze zogenaamde ja/nee of een-kaart-legging geeft direct antwoord op je vraag zonder omwegen of omleidingen, zonder mitsen of maren.

Lees verder ⟶

Ontdek je energiecentra: de Chakra’s

Het woord chakra stamt uit de oosterse wijsheidstraditie en betekent in het sanskriet draaiend energiewiel, werveling of energiecentrum. Het menselijk lichaam heeft meerdere chakra’s die informatie transformeren op verschillende lichaamsniveaus, waaronder het spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Lees verder ⟶

Leven vanuit je hart

We kunnen de overgang naar de fysieke wereld soepel maken, zonder onze hoopvolle verwachtingen op te geven, als we hier eerst met ons hartcentrum aankomen voordat we uit bed springen. Het hartcentrum is de verbinding tussen lichaam en geest, intuïtie en inspiratie.

Lees verder ⟶

Wat is jouw krachtdier

Misschien heb je al een keuze gemaakt, maar weet je nog niets over de symboliek en diepere betekenis van jouw krachtdier, of met welk doel je dit dier hebt gekozen.

Lees verder ⟶

Het transformatie Spel

Knopen doorhakken en jezelf overwinnen

Een potje spelen, ouderwets met een bordspel om de tafel, en intussen inzicht krijgen in jezelf en je uitdagingen, en antwoorden krijgen op levensvragen?

Lees verder ⟶

Schatgravers in de Happinez

Elk van de eigenschappen van je kind is een verborgen schat. Om erachter te komen welke dat zijn, moet je kind gaan schatgraven. ‘Schatgraven‘ is dan ook de titel van het kaartenspel dat kindercoaches Greetje Welten en Matty van Rijzen ontwikkelden, ‘met de wens dat zo veel mogelijk kinderen en jongeren zicht bewust worden van hun capaciteiten’.

Lees verder ⟶
Trek een gratis dagkaart

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

De grote arcana

XVIII LA LUNE

Tarotkaart de Maan

De Maan; Begrijp je dat alle gebeurtenissen in je leven deel uitmaken van een spirituele reis? Voel je je alleen? welke angsten vereisen optreden, zodat je…

Lees verder ⟶
XIX LE SOLEIL

Tarotkaart de Zon

De Zon; Hoe helpt of hindert je energie en enthousiasme jou of anderen. Welke bronnen worden opgeslagen voor een regenachtige dag? Hoe deel je licht en liefde?

Lees verder ⟶
XIV LA TEMPÉRANCE

Tarotkaart Matigheid

Matigheid; Wie maakt je boos? Geven spirituele lessen je de nodige ondersteuning? Welke tegengestelde krachten worden verzoend? Welke combinatie van mensen moet…

Lees verder ⟶
XV LE DIABLE

Tarotkaart de Duivel

Duivel; hoe zou je de ‘duistere’ en onontwikkelde, ongeliefde kant van jezelf kunnen erkennen en hiermee bevriend kunnen raken? Gedraag je je als een dwaas?…

Lees verder ⟶

Tarot & leggingen

Bekijk hier onze nieuwe kaarten

Lift the veil of your mind & and discover the magic that lies within you...