Logo Tarot.nl
Inloggen (0)

Tarot.nl: Betrouwbare Partner in Tarot en Orakelkaarten

Wie Zijn Wij?

In het hart van Hilversum bevindt zich Tarot.nl, de toonaangevende leverancier van kwalitatieve tarotkaarten, boeken en spellen. Als marktleider in Nederland en België genieten we ook internationale bekendheid in de wereld van Orakel en Tarotkaarten.

Onze Unieke Aanpak

Met een uitgebreide selectie van titels in voorraad, kunnen we voorzien in wat men zoekt, zelfs als het nog niet op onze website staat. Onze missie is om tarot toegankelijk te maken voor iedereen. Met de vele soorten tarot beschikbaar, staan we klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze uit onze brede selectie tegen scherpe prijzen.

Onze Missie: Kwaliteit en Toegankelijkheid

Als onderdeel van Koppenhol Uitgeverij, opgericht door Foeke Koppenhol in de jaren tachtig, zijn we gespecialiseerd in het publiceren van Nederlandse versies van de Rider-Waite Tarot, Lenormand waarzegkaarten, evenals alle kaarten van Doreen Virtue, Colette Baron-Reid, Rebecca Campbell, en vele andere auteurs en Lenormand Tarotdecks. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten. Onze missie is om kwaliteitsproducten voor iedereen toegankelijk te maken, in de overtuiging dat tarot een waardevolle toevoeging aan het leven kan zijn.

Waarom Kiezen Voor Tarot.nl?

Met meer dan twee decennia ervaring, zijn we de vertrouwde naam in tarot en orakelkaarten in Nederland en België. We geloven in de kracht van spiritualiteit, maar blijven realistisch. We streven ernaar om via onze uitgebreide website te leiden naar interessante producten, variërend van klassieke tot unieke werken van zowel grote als kleine uitgeverijen wereldwijd.

Betrouwbaar, Inspirerend, Deskundig

Bij Tarot.nl zijn we trots op onze betrouwbaarheid, inspirerende aanpak, deskundigheid, behulpzaamheid, professionaliteit en vriendelijkheid. Als grootste distributeur van orakel- en tarotkaarten in Nederland, bieden we een breed scala aan tarotdecks in onze online winkel.

Neem Contact Met Ons Op

We horen graag van je. Neem contact met ons op voor alle vragen of opmerkingen.

Contact Us

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl