Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
Gratis Lenormand Dagkaart - Ooievaar

OOIEVAAR

Verhuizing, verandering, buiten de stad.

Na een lange tocht strijkt de ooievaar neer om even uit te rusten voordat hij zijn reis voortzet. Lang ergens verblijven doet hij niet. Vandaar dat de ooievaar ook vernieuwingen, veranderingen en verplaatsingen aangeeft. Dat kunnen vernieuwingen of veranderingen in huis of op/van je werk zijn. Misschien zelfs een verhuizing. Niets blijft bij het oude, je gaat een nieuwe fase tegemoet.

Combinaties: Samen met de persoonskaart geeft deze kaart verandering aan. Welke verandering dan? Gecombineerd met het huis duidt het op een verhuizing. Als de ooievaar en het schip naast elkaar liggen dan ga je op vakantie. Ooievaar, huis en schip geven aan   dat je nieuwe woonplaats in het buitenland zal zijn. Ooievaar en kindje kunnen een zwangerschap aangeven.

Jupiter is de bijbehorende planeet. Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie gaat hij over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.


© Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl