Ga naar buiten | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Ga naar buiten

JHet is tijd om naar buiten te gaan! Stem je af op de krachtige vrede van de natuur en voel je er een mee, waar je ook bent.

Wanneer je de Elfenkoningin van het Bos hebt getrokken, is het tijd om de natuur in te gaan. Ga naar het dichtstbijzijnde bos. Vaak is de boodschap eenvoudigweg om naar buiten te gaan om je batterij weer op te laden. We kunnen dit vergeten als we te druk bezig zijn met ons werk, zeker als we voor een beeldscherm zitten. Dus, als het lukt, ga er even op uit om rustig na te denken. Zoek een plekje op dat je aanspreekt, ga zitten en ‘wees’ er gewoon. Laat je verwachtingen los, ervaar de omgeving en stel je open voor signalen.
Deze kaart moedigt je aan aan om de kracht van vrede van de natuur te voelen en je voor elk signaal open te stellen tijdens je miniretraite. Denk aan het verschijnen van bepaalde dieren, en let op wat ze doen. Je hebt misschien maar vijf minuten nodig om meer energie te krijgen en veel productiever te zijn op je werk. Het is raadzaam om het advies van de Elfenkoningin van het Bos op te volgen, omdat ze weet hoe waardevol de geschenken van het bos zijn. Als je niet naar buiten komt, kijk dan naar afbeeldingen van bossen in een boek of tijdschrift of, als het echt niet anders kan, kijk op een computer. Je kunt ook visualiseren dat je buiten bent en geniet van de natuur.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Eén reactie

  1. Wat een toepasselijke kaart. Nu ik ouder wordt komt het besef dat er nog maar ‘weinig’ tijd is. Ik wil nog zoveel doen. Dus zal ik nu mijn tijd beter moeten gaan besteden.

Geef een antwoord