Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
  1. Home
  2. Magazine
  3. Creëer jouw eigen thuisaltaar

Creëer jouw eigen thuisaltaar

Een rustgevende plek in huis

Maak van je huis een thuis met een persoonlijk thuisaltaar. Laat wat is geweest nu maar rusten. Loslaten is met je hart toestaan datgene wat je hoofd niet kan vergeten. Ontdek de rust en harmonie die je kunt vinden door je eigen spirituele plek te creëren.

Bij Tarot.nl vind je een prachtige collectie houten houders, ontworpen door Roosmarijn Knijnenburg, die perfect zijn voor het bewaren van kaarten, het branden van een kaarsje of het gedenken van een dierbare. Roosmarijn’s ontwerpen stralen eenvoud en rust uit, met subtiele details en geometrische vormen die je ruimte verrijken. Elk product is met de hand gemaakt van natuurlijk, FSC-gecertificeerd hout en papier, en verpakt in recyclebaar materiaal.

Thuisaltaar Hold It + Remembrance

25,50

Deze beukenhouten houder is uniek doordat je drie rijen hebt waarin je kaarten achter elkaar kunt plaatsen. Dutch design, een mooi geschenkje! Ontworpen door Roosmarijn Knijnenburg en met veel liefde handgemaakt.

Bestellen

Een veelzijdige toevoeging aan jouw spirituele praktijk

Deze houders zijn ideaal voor gebruik op jouw tarot- of meditatietafel. Plaats de kaart die je hebt getrokken op een prominente plek, zodat je de hele dag door de boodschappen en energie van de kaart kunt integreren in je leven. Het beukenhouten platform biedt een stevig en esthetisch aangenaam podium voor jouw favoriete tarotkaarten, orakelkaarten of affirmatiekaarten.

Thuisaltaar Hold It + Serenity

34,00

De Hold it is een prachtige houder van beukenhout voor tarotkaarten, kaarsen en wierook, met unieke handgemaakte details en duurzame productie in Nederland.

Bestellen

Dagelijkse intenties en rituelen

  • Dagelijkse intenties: Gebruik de houder om je dagelijkse intentiekaart te plaatsen en herinner jezelf constant aan je focus en doelen.
  • Meditatie: Laat de kaart die je helpt bij je meditatie, het middelpunt zijn van je ruimte, omringd door de zachte gloed van het waxinelichtje.
  • Visualisatie: Zet je gewenste kaart in het zicht om je visualisaties en manifestaties kracht bij te zetten.
  • Dankbaarheidsritueel: Schrijf elke dag iets op een klein kaartje waar je dankbaar voor bent en plaats dit op de houder. Combineer dit met een mooie bloem in het vaasje voor een extra vleugje natuur en schoonheid.

Thuisaltaar Hold It + Cherish

25,50

Altaar met Bloemenvaasje en Waxinelichtje van Beukenhout.

Bestellen

De producten van Roosmarijn Knijnenburg zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg en aandacht vervaardigd. Elk stuk is mooi verpakt met oog voor detail en kan bij elke gelegenheid worden gebruikt of als cadeau worden gegeven. Deze houder is ontworpen om jou te helpen verbinding te maken met jezelf en je omgeving, en om een serene, spirituele plek in je huis te creëren.

Creëer jouw heilige ruimte

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl