Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
  1. Home
  2. Magazine
  3. Het Pad van Ontdekking Tarot

Het Pad van Ontdekking Tarot

Het pad van Ontdekking Tarot - Athene Noctua - banner

Verwacht September 2024: Het Pad van Ontdekking Tarot. Ben je klaar om een levendige en dynamische wereld binnen te stappen? Het Pad van Ontdekking Tarot, gecreëerd door de getalenteerde Athene Noctua, biedt een adembenemende reis door een deck van 78 kaarten. Dit unieke tarotdeck betovert met zijn schitterende kunstwerk en diverse personages, speciaal ontworpen voor de hedendaagse tarotlezer.

Het verhaal

De ‘wij’ die we zouden kunnen zijn, op een pad dat bijna parallel loopt. Een fonkelende draad van magie wijst de weg, biedt inzicht en begeleiding terwijl het pad zich voor jou ontvouwt.

De paden die we bewandelen, altijd uiteenlopend, altijd zich splitsend; kruispunten in de weg, het ene pad gekozen – dat onze levensreis wordt, het andere een eindeloze reeks van andere mogelijkheden.

Het Pad van Ontdekking Tarot brengt je een deck kaarten en personages uit een prachtige wereld die erg lijkt op de onze, met een extra vleugje magie.

Voor mij is deze Tarot als een wereld gezien door een toverspiegel, zachtjes naast ons vloeiend. De personages van de kaarten zijn onze gidsen, fluisterend, aanmoedigend en ons een spiegel voorhoudend voor zelfreflectie. Ik wilde een deck creëren dat zowel de wereld om ons heen realistisch weerspiegelt als tegelijkertijd een mystiek tintje heeft. Ik wilde een deck creëren dat aanvoelt als een goede vriend. Omdat diversiteit en representatie belangrijk voor me zijn, heb ik geprobeerd een levendige, gevarieerde mix van mensen samen te brengen om deze kaarten te bewonen.

Athene Noctua

Het deck

Het Pad van Ontdekking Tarot, gecreëerd door Athene Noctua, biedt een adembenemende reis door een deck van 78 kaarten. Dit tarotdeck betovert met zijn schitterende kunstwerk en diverse personages. Athene Noctua’s kleurrijke interpretaties van het traditionele Rider-Waite tarotdeck nodigen je uit voor een visuele reis als geen ander.

Wat maakt dit Tarotdeck zo uniek?

Elke set bevat 78 kaarten: 22 Grote Arcana en 4 kleuren van elk 14 kaarten, de Kleine Arcana. De kaarten hebben het klassieke tarotformaat en zijn gedrukt op 350 g/m² karton met een mooie, gladde matte laminaat. Het stevige materiaal en de verfijnde afwerking maken de kaarten niet alleen duurzaam, maar ook een genot om mee te werken.

Het Pad van Ontdekking Tarot is een prachtige brug tussen het mystieke en het alledaagse. Het deck is rijk aan symboliek en toont een verscheidenheid aan dieren, planten en personages die moderne diversiteit weerspiegelen. Elke tarotkleur heeft zijn eigen unieke kleurenpalet, waardoor een verhaal van eenheid ontstaat, ondanks de verschillen in kleur, grootte, vermogen en leeftijd. Dit deck fungeert als een spiegel van onze wereld, verrijkt met een magische laag die je uitnodigt om dieper te kijken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren tarotlezer, Het Pad van Ontdekking Tarot is toegankelijk voor iedereen. Elke set wordt geleverd met een handleiding die per kaart een selectie van trefwoorden en beknopte betekenissen biedt. Dit maakt het makkelijk om snel de essentie van elke kaart te begrijpen en te gebruiken in je lezingen.

Hieronder vind je miniaturen van alle 78 kaarten. Laat je betoveren door de magische wereld van Het Pad van Ontdekking Tarot en ontdek welk pad jouw leven zal ontvouwen.

Grote Arcana

Het Pad van Ontdekking - Grote Arcana

Kleine Arcana

Staven

Het Pad van Ontdekking - Staven - Kleine Arcana

Kelken

Het Pad van Ontdekking - Kelken - Kleine Arcana

Zwaarden

Het Pad van Ontdekking - Zwaarden - Kleine Arcana

Pentakels

Het Pad van Ontdekking - Pentakels - Kleine Arcana

Over Athene Noctua

Athene Noctua, de creatieve geest achter dit prachtige deck, is een kunstenaar en maker van verschillende orakel- en tarotdecks. Haar diepe, meditatieve creatieve proces is een hoeksteen van haar spirituele praktijk. Toegewijd aan het dienen van de Geest, creëert ze divinatietools die een dialoog tussen het goddelijke en ons mogelijk maken. Athene woont op een gerestaureerde boot in het Engelse platteland, waar ze haar inspiratie haalt uit de natuurlijke energieën en cycli om haar heen.

Het Pad van Ontdekking Tarot

Verwacht september 2024. Ben je klaar om een levendige en dynamische wereld binnen te stappen? Het Pad van Ontdekking Tarot, gecreëerd door de getalenteerde Athene Noctua, biedt je een adembenemende reis door een deck van 78 kaarten.

Bestellen

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl