Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
 1. Home
 2. Magazine
 3. Ontdek ANAS Crystal Care

Ontdek ANAS Crystal Care

Bij Tarot.nl zijn we altijd op zoek naar producten die lichaam en geest in harmonie brengen. Daarom zijn we verheugd om de ANAS Skin Care lijn aan ons assortiment toe te voegen. Deze unieke collectie, geïnspireerd door de kracht van bergkristallen, biedt niet alleen luxe verzorging, maar ook een spirituele dimensie die je welzijn een boost geeft. Met ANAS haal je de eerste crystal-infused skincare ter wereld in huis, ontworpen om je huid te zuiveren en te voeden op een holistische manier.

Waarom ANAS bij Tarot.nl?

ANAS Crystal Care combineert wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude wijsheden over kristallen. Elk product bevat een puur stuk bergkristal dat voortdurend mineralen afgeeft aan de huid, wat bijdraagt aan hydratatie en herstel. Dit maakt ANAS niet alleen een hoogwaardige huidverzorgingslijn, maar ook een spirituele ervaring die perfect aansluit bij de missie van Tarot.nl om balans en harmonie te bevorderen.

De ANAS Skin Care Producten

 • Body Wash: Begin je dag fris met deze pH-neutrale body wash. De frisse geur en het subtiele schuim reinigen de huid zonder deze uit te drogen, ideaal voor dagelijks gebruik.
 • Crystal Soap: Deze zeep ligt heerlijk in de hand en bevat vulkanisch zand voor een lichte scrub. In de kern vind je een echt bergkristal, dat een blijvende herinnering biedt aan jouw self-care ritueel.
 • Body Scrub: Vervaardigd met Himalaya zout en kristalpoeder, deze scrub voedt je huid dankzij rijke oliën. Het resultaat is een zijdezachte, stralende huid na elk gebruik.
 • Body Milk: Een lichte, verfrissende lotion die perfect is na een zonnige dag. Masseer deze body milk in voor een gehydrateerde en ontspannen huid.
 • Body Oil: De koningin van de body oliën. Rijk en voedend, deze olie hydrateert de huid intens en laat een heerlijk verzorgd gevoel achter. Perfect voor een luxe self-care moment.
 • Body Mist: Verfrissend en op basis van vulkanisch water. Deze mist is ideaal voor een Crystal Blessing: spray royaal om iemand heen voor een energetische reiniging en een gelukzalig gevoel dankzij het Wild Indigo extract.

Het ANAS Ritueel

 1. Reinigend: Begin met de Body Wash of Crystal Soap om je huid te zuiveren en voor te bereiden op verdere verzorging.
 2. Voedend: Gebruik de Body Scrub om je huid te exfoliëren, gevolgd door de Body Oil of Body Milk voor diepe hydratatie en voeding.
 3. Energiegevend: Sluit af met de Body Mist voor een verfrissende boost en een moment van pure luxe.

Bij Tarot.nl geloven we dat ware schoonheid van binnenuit komt. Met de ANAS Skin Care lijn nodig je niet alleen luxe en verzorging in je leven uit, maar ook de helende kracht van kristallen. Ontdek het zelf en voel het verschil. Bezoek onze webshop en geef jezelf het cadeau van stralende huid en innerlijke balans met ANAS Crystal Care.

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl