Ben je bereid het pad van Schaduw en Licht van de Lichtziener te bewandelen?

Ga mee met de Lichtziener, volg het pad van de Lichtziener.

Hiermee nodig ik je uit de dromen, archetypes en verhalen te ontdekken die de Lichtziener je met de lessen en boodschappen van deze kaarten geeft. De eigentijdse figuren op de kaarten hebben je iets te vertellen en geven je op een eenvoudige en intuïtieve manier de helende betekenis van de kaarten. Ik hoop dat, wanneer je je met hun magie verbindt, het vertrouwde gidsen worden die je in dieper contact brengen met je innerlijke zelf en innerlijk weten.

De grote Liefdeslegging

  1. LIEFDE HERKENNEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Welke kwaliteiten zal mijn toekomstige partner hebben?

  2. LICHT ZOEKEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Rechtop. Waar kan ik ze zoeken? Aan wie zullen ze me doen denken?

  3. IN DE WEG STAAN VAN LIEFDE(Plaats de kaart in de omgekeerde positie, Schaduwzijde). Welk duister aspect van mezelf staat in de weg van deze verbinding?

  4. LIEFDE AANTREKKEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Rechtop. Wat voor kwaliteiten heb ik in me, die mijn partner aan zullen trekken?

Liefste Licht Ziener

Toen ik begon met het creëren van Het Licht Ziener Tarot, was ik vastbesloten om een kaartendeck met een helende werking te maken – een deck dat afgestemd zou zijn op moderne spirituele ervaringen en het leven van de 21ste eeuw met eigentijdse en vrijgevochten karakters die zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun schaduw en licht. Ik stelde me een set kaarten voor vol intuïtieve gidsen, die met het delen van hun wijsheid de waarheid konden achterhalen en onze schaduwkanten onthullen.

Mijn doel was om een deck te creëren dat me op zou vrolijken, zonder daarbij voorbij te gaan aan het onvoorstelbare vermogen van de tarot om een licht te werpen op de diepere betekenis van alles wat verborgen ligt onder de oppervlakte.De kaarten moesten de aan aandacht genoeg vasthouden, en mij prikkelen de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedachten en daden. Ook moesten ze me inspireren voor dieper helen wanneer ik daar klaar voor zou zijn. Het resultaat van mijn studie is de kaartenset die je nu in je handen hebt, en ik nodig je van harte uit om deze wereld van traditionele en onconventionele archetypes samen met mij te ontdekken. Ik kan alleen maar hopen dat je je de karakters eigen maakt, en hun wereld een nieuwe betekenis geeft terwijl je magie z’n werk doet met de kaarten. Tarot kan heel helend zijn en als je het pad van licht en schaduw van de Licht Ziener volgt, dan hoop ik dat de rimpelingen van de waarheid je bereiken: dat schaduw een diepzinnig hulpmiddel is, en het licht een waanzinnig eindspel. Als je dieper in wilt gaan op de kaarten, ga dan naar de website LightSeersTarot.com. Hier vind je extra materiaal om je te ondersteunen op je reis door de tarot. Om in contact te komen met andere Licht Zieners die het deck gebruiken, gebruik je de hashtag #lichtzienertarot om elkaar online te vinden.

Als ik één goede raad mocht geven aan een nieuwe lezer, dan is het wel om erop te vertrouwen dat je dit kunt doen. Dat kun je namelijk honderd procent. Wacht, ik heb toch nog een extra advies: geniet ervan!

Met licht en liefde en epische magie voor jou,

xo

#Lichtzienertarot

WELKE KAART KIES JIJ? KLIK OP DE AFBEELDING VOOR JOUW KAART!
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?
een week lang 10% korting

10%

Vanaf vandaag tot 27 november bieden we je een exclusieve kans: een liefdevolle 10% korting op alle kaarten in onze shop. Dit is onze manier om ‘dankjewel’ te zeggen, niet alleen voor je voortdurende steun, maar ook om je te helpen in deze bijzondere, maar soms kostbare tijd van het jaar.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer