Wacht op de Winter | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Wacht op de winter

Tijdens de koudere maanden zal de Elfenkoningin je helpen je diepste dromen waar te maken, zolang ze voor het hoogste goed van allen zijn.

Wensen of spirituele gedachten gaan in de wintermaanden in vervulling. Ze komen rijp en vol belofte op, net als winterbessen. Deze kaart herinnert je eraan om vertrouwen te blijven houden, en om te onthouden dat alle wensen, net als zaadjes, in de duisternis groeien totdat ze er klaar voor zijn om open te barsten in het licht.
Ben je er klaar voor om je wensen uit te laten komen? Bereid je voor op het manifesteren van je wensen. Verwijder psychische banden of spirituele obstakels die je ervan hebben weerhouden om je droom werkelijkheid te laten worden.
Waar je ook ter wereld woont, weet dat de Elfenkoningin dichtbij is wanneer het kouder wordt, of wanneer je sneeuwklokjes op ziet komen – dat is een teken dat je wensen ook snel uitkomen. Bedenk dat je wensen niet altijd waar worden op de manier die je je had voorgesteld, maar ze worden wel waar op een manier die helemaal goed is voor alle betrokkenen en voor het hoogste goed van allen.
Let vooral goed op elk idee of elke inspiratie die tijdens de magische wintertijd in je gedachten opkomt. Het is ook de tijd het waarzeggen te oefenen door gebruik te maken van mediums die met de winter verband houden, zoals sneeuwvlokken en ijs wanneer je in een land met koude winters woont. Is dit niet het geval, dan kun je ijsblokjes gebruiken.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *