Zuivere bedoeling | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Zuivere bedoeling

De Elf van Manifesteren helpt je om goed na te denken over je wensen. Manifesteer je diepste wensen met zuivere bedoelingen en voor het hoogste goed van allen.

De elfen zijn meestal heel graag bereid om je te helpen om je verlangens te realiseren, zolang je deze vanuit je hart wenst en niet uit egoïsme. Het is ook belangrijk dat je wensen niet tegen de wil van anderen ingaan en dat ze voor het hoogste goed van iedereen zijn, ook voor de elfen! Dat betekent dat je goed moet luisteren naar wat je vanbinnen voelt. Als het goed voelt, kan deze kaart aangeven dat je verlangens snel worden verwezenlijkt.
Wat je kan helpen, is om de zaadpluisjes van paardenbloemen te gebruiken, die erop wachten om door de wind te worden meegenomen met jouw wensen en goede bedoelingen. Houd de zaadpluisjes dicht bij je hart en visualiseer je wens. Verbeeld je dat je wens, met de bijbehorende gedachten en emoties, is vervuld. Haal dan diep adem en blaas de zaadpluisjes de lucht in. Weet dat de wenszaadjes worden verzameld en beschermd door de sylfiden. De koningin van de sylfiden zal je wens werkelijkheid laten worden. Bedank nu de sylfiden. Wanneer je je wensen op deze manier kenbaar maakt, help je de planten hun zaden te verspreiden. Wanneer je de natuur helpt, helpt je automatisch ook de elfen, dus op deze manier creëer je een win-winsituatie voor jullie beiden!


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *