TAROT.NL

Wat Houdt Je Bezig? Waar Wil Je Meer Over Weten? Of Ben Je Gewoon Nieuwsgierig?

Bad Girl Oracle

BAD GIRL ORACLE is a 40-card divination deck meant to connect readers to the spirit and energy of bad girl…

62,50

Bad Girl Tarot

Combining psychedelia and sexuality in her signature cartoonist style, Katie Skelly has brought a fresh and innovative take on both…

65,00

The Pulp Tarot 1 edition

The simple goal of The Pulp Tarot is to reframe RWS for a more current time, with illustrations that are…

99,95

Tarot Neocolonial de las Américas

This deck explores the period when the New and Old Worlds collided, bringing about the dawn of globalization.

27,95

Twin Flame Ascension

Twin flame ascension is a self-actualization process that begins when your inner soul-self becomes activated through a spiritual awakening.

29,95

The Deck of Fortune

You already know how to use a deck of cards to pass the time and play games, but did you…

21,95

Mijn allereerste deck “Rider Waite” heb ik hier gekocht. Sindsdien nooit meer ergens anders. De levering is altijd super snel, de kwaliteit is super goed en het contact is altijd heel erg fijn. Het voelt heel goed om hier te bestellen.

Stefanie van der Waal
-

Super vlugge levering en heel zorgvuldig ingepakt , Super vlugge reacties bij vragen of problemen. Altijd enorme goede kwaliteit en enorm grote keuze van alles. Sinds ik tarot.nl ontdekt heb voor de eerste keer is dit mijn vaste plekje om te bestellen en nooit meer ergens anders! Echt dank je koppenhol

Kimberly
-

TREK EEN GRATIS DAGKAART

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven. Je hoeft niet in tarot te geloven, deze bestudeerd te hebben of speciale spirituele gaven te hebben om de tarot te lezen. De kaart vertelt je niet hoe je moet leven of wat je precies moet doen. De kaart kun je beschouwen als een richtingaanwijzer, maar jij bepaalt of en wat je hiermee doet. Een dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt. Laat de tekst en afbeelding op je inwerken en bepaal voor jezelf welke elementen of boodschap je hieruit haalt.

De tarot is al eeuwenoud, maar nog steeds actueel. De kaarten laten je zien wat er in je onbewuste speelt. Het zijn spiegels van de ziel. Durf jij te kijken? Tot slot een tip: plaats deze pagina bij je Favorieten, zodat je elke dag gemakkelijk een kaart kunt trekken.