Zakelijk account aanmaken

ZAKELIJK ACCOUNT Maak gebruik van de voordelen van een zakelijk account, zoals korting op bulkbestellingen en spaaracties. Ieder Nederlands of Belgisch bedrijf met een geldig KvK-nummer of geregistreerd bij het Handelsregister kan in aanmerking komen voor een zakelijk account. Een account aanmaken is makkelijk. Vul hieronder je gegevens in en wij maken een account voor je aan.

Lees meer >>

Treasure Hunters the game

TREASURE HUNTERS Do you also dream of a world in which children, youngsters and adults are truly connected to each other, looking at the world around them with a sparkle in their eyes? Then you are game for Treasure Hunters! WHAT IS IT Treasure Hunters is a game of cards. It consists of two types of cards. The first are chore cards, which consist of small tasks divided into stimulating and life-affirming themes.

Lees meer >>

NIEUW BINNEN

Speciaal geselecteerd voor jou…

ORAKEL oF TAROKAARTEN

Kies jij voor orakelkaarten, of ligt je hart meer bij tarot? Elke kaart leert je iets over jezelf. Elke afbeelding kan iets bij je oproepen. Laat de boodschappen binnenkomen.

Voorlopig geen maandelijkse readings van Mabel

Elke maand kon je je laten inspireren door de readings van Mabel. Vol overgave combineerde ze haar astrologische kennis met persoonlijke inzichten en tarot- en orakelkaarten. Delen, geven, liefde verspreiden, zo kennen we Mabel. Ze heeft echter aangegeven dat het nu tijd is om een pas op de plaats te doen. Om afstand te nemen van social media en

Lees meer >>

TREK EEN KAARTJE

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

Laat je zien

Hou je je in met dansen omdat je bang bent voor wat anderen wel niet van je zullen denken? Denk je dat je gestraft zal worden als je uitblinkt? Ben je zo geconditioneerd dat je nu al verwacht dat je zal worden gekwetst als je jezelf ten volle toont aan de wereld? Misschien zal niet iedereen blij zijn met je stralende aanwezigheid, maar dat is oké.

Zing je eigen lied

Laat je niet je ware stem horen, en probeer je misschien het lied te zingen waarvan je denkt dat mensen het graag willen horen in plaats van die van jezelf? Je creëert een kooi om je leven als je alleen datgene toont waarvan jij denkt dat het je zal helpen om erbij te horen en om dat te ontvangen waarvan jij denkt dat je het nodig hebt.

Soms steekt het

Er zal altijd wel iemand zijn die meer succes heeft, of die gelukkiger, slanker, rijker enz. is. Jaloezie is het valse idee dat je niet kunt krijgen wat je wilt, of dat iemand je misschien iets ontneemt waarvan je denkt dat het voor jou is. Laat het gaan en laat al die gevoelen los die ervoor zorgen dat de pijn blijft, lang nadat de angel er al uit is. De Spirit van de wesp heeft je wakker gemaakt.

shuffle
flip

TREK EEN KAARTJE

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

Trek een kaartje uit het nieuwe deck ‘Boodschappen van de Dieren’ van Colette Baron Reid

Het universum is overvloedig
en vrijgevig

Wanneer de Spirit van de buffel je komt opzoeken met een beschermende boodschap, vraagt hij je om je schaarste-
denken om te zetten in een denken gebaseerd op overvloed. Dit vereist een verschuiving van je bewustzijn, waarbij je erop gaat vertrouwen dat het universum overvloedig en vrijgevig is.

Straal vrede uit

Hoe roerig de wateren om je heen ook zijn en hoeveel zorgen je je ook maakt, deze kaart wil dat je weet dat externe vrede, intern begint.

shuffle
flip

Boodschappen van de Dieren

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig…

Je bent vrij

Heb je het gevoel dat je maar niet verder komt? Is je innerlijk vuur gedoofd door alle uitdagingen op je pad? De keuzes die je nu maakt lijken misschien niet optimaal, maar je ziet nog niet de open ruimte die voor je ligt, waar je los kunt breken en kunt rennen.

shuffle
flip

TAROTKAARTEN

Ontdek onze nieuwe selectie tarotkaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Wat is tarot?

Over Tarot Wat betekent Tarot? Volgens Van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandse Taal heeft het woord tarot Franse, Italiaanse en Arabische wortels. Tarot wordt gedefinieerd als ‘kaartspel gespeeld met 78 kaarten met allegorische voorstellingen, nl. een gewoon spel kaarten van 52 kaarten, plus 4 ruiters en 22 genummerde taroks of troeven.’ Tarok, taroc of tarocchi

Lees meer >>

INZICHTKAARTEN

Ontdek onze nieuwe selectie orakelkaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Nieuwe maan in kreeft

Nieuwemaan (of zoneclips) in Kreeft 20 juli 2020 In 2020 zijn is er twaalf maal een nieuwe maan, één voor elke maand van het jaar. Tussen de nieuwe maan in vind je de volle maan. Er is alleen niet één nieuwe maan voor elk sterrenbeeld, want er zijn twee nieuwe manen in Kreeft (in juni en

Lees meer >>
Afbeelding: Manon de Vries. Het orakel van de Elfen juni 2020

Dagkaart Elfen Orakel

Elfen zijn magische wezentjes die de planeet beschermen. Ze zijn de ultieme spirituele milieubeschermers. Ze willen graag dat iedereen van hun oude wijsheid gebruik maakt. De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook

Lees meer >>

De beste tarotkaarten voor iedere situatie

Elke tarot kaart heeft een specifieke betekenis. De kaarten weerspiegelen de energie die jij momenteel uitstraalt. Ontdek welke kaarten JOU een specifieke boodschap geven!

Meer-weten-over-je-financiele-toestand.jpg

Meer weten over je financiële situatie?

Meer weten over je financiële situatie? Raadpleeg deze tarotkaarten! Geld. Als je het niet hebt, heb je het nodig. Als je het wel hebt, wil je meer geld. Met geld kun je geen geluk of liefde kopen, maar het kan je wel een gevoel van veiligheid en vrijheid geven. Onverwachte kosten of grote uitgaven kunnen

Lees meer >>

Meer weten over de liefde? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Meer weten over de liefde? Raadpleeg deze tarotkaarten! Kaarten: The Naked Heart Tarot Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig. Ze komen zowel uit de grote

Lees meer >>

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten! Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of

Lees meer >>

Welke vraag heb jij vandaag?

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Scroll naar top