Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
  1. Home
  2. Magazine
  3. Of het nu gaat om levensvragen of spirituele zoektochten, dit flexibele kaartpatroon biedt de antwoorden die je nodig hebt.

Of het nu gaat om levensvragen of spirituele zoektochten, dit flexibele kaartpatroon biedt de antwoorden die je nodig hebt.

Dit artikel leidt je door het gebruik van een flexibel kaartpatroon dat kan worden aangepast aan allerlei soorten vragen en interpretaties. Ontdek hoe je de kaarten interpreteert voor een betekenisvolle lezing.

Voor elke vraag, een oplossing: Het flexibele kaartpatroon

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op levensvragen of spirituele inzichten, dit aanpasbare kaartpatroon is de sleutel. Het stelt je in staat om een veelheid aan vragen te verkennen en biedt ruimte voor talrijke interpretaties.

  1. Bij het toepassen van dit flexibele patroon, formuleer je eerst je vraag en schud je de kaarten. Zoek vervolgens in je deck naar kaarten die resoneren met jouw ervaring of gevoelens. Uit deze selectie kies je een kaart die jou het beste weergeeft. Deze kaart, de significator, wordt op de eerste positie geplaatst.
  2. Tijdens het schudden van de kaarten, blijf je aan je vraag denken. De eerste kaart die je trekt, wordt op positie 2 gelegd en staat voor jouw verleden in relatie tot de vraag.
  3. De volgende kaart, op positie 3, duidt op de groeimogelijkheden die voortvloeien uit je huidige situatie.
  4. De vierde kaart geeft een blik op mogelijke toekomstige ontwikkelingen.
  5. Om de vijfde kaart te bepalen, tel je de getallen van de eerste vier kaarten bij elkaar op. Deze vijfde kaart dient als een algemeen commentaar op je situatie.
  6. Mocht deze kaart niet deel uitmaken van de Grote Arcana, dan kun je een kaart van deze groep kiezen voor positie 6.

Bestudeer elke kaart in detail. Hoe zou het voelen om de persoon op de kaart te zijn? Noteer je indrukken, gevoelens, en symbolen die je opvallen. Als je klaar bent met elke kaart apart, kijk dan naar het geheel en probeer de verschillende elementen samen te voegen tot een volledig verhaal.

Ten slotte, formuleer een affirmatie die je helpt om de bevindingen van de lezing toe te passen op je leven. Deze affirmatie kan dienen als een herinnering aan je intentie, en je helpen om de inzichten uit de lezing in de praktijk te brengen. Met dit flexibele kaartpatroon heb je een krachtig hulpmiddel in handen om diepgaande antwoorden te vinden op een breed scala aan vragen.

© Nalatenschap van het Tarot der Goden.

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl