Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
  1. Home
  2. Magazine
  3. Ontdek de betovering van de Sweet Blossom Lenormand

Ontdek de betovering van de Sweet Blossom Lenormand

Ontdek de Sweet Blossom Lenormand kaarten van Irene Captijn, een Nederlandse verpleegkundige die haar passie vond tijdens haar herstel van COVID-19. Deze kleurrijke kaarten bieden hoop en diepe inzichten. Nu te koop bij TAROT.NL.

Een frisse kijk op toekomstvoorspellingen met de unieke Lenormand kaarten van Irene Captijn

Van verpleegkundige naar kaartlegster

Irene Captijn, een zorgzame verpleegkundige uit Nederland, ontdekte haar passie voor Lenormand kaarten tijdens haar herstel van COVID-19. Terwijl ze herstelde, vond ze troost en inspiratie in de symboliek van de kaarten. Uiteindelijk besloot ze, met behulp van kunstmatige intelligentie, haar eigen unieke deck te creëren: de Sweet Blossom Lenormand.

House

Huis Dichtbij: Stevige basis, stabiliteit, solide thuisleven
Huis Veraf: Moeilijkheden in het huis ervaren

Extra: Het is niet gunstig als het huis onder de zoeker valt in het midden van het tableau! Pas op voor verstorende huiselijke situaties.

Wat zijn Lenormand kaarten?

Lenormand kaarten, vernoemd naar de beroemde 18e-eeuwse kaartlegster Marie Anne Lenormand, zijn een geliefd hulpmiddel voor toekomstvoorspellingen. Deze 36 kaarten, rijk aan symboliek, geven inzichten in aspecten van het leven zoals liefde, rijkdom, carrière en emoties. De betekenis van elke kaart en hun onderlinge combinaties bieden diepgaande inzichten en antwoorden.

De magie van de Sweet Blossom Lenormand

De Sweet Blossom Lenormand kaarten van Irene Captijn stralen licht en zachtheid uit. Bovendien is elke kaart, inclusief twee extra kaarten voor vragen over gelijkgeslachtelijke relaties, versierd met bloeiende bloemen. Deze bloemen symboliseren de belofte van de lente en brengen hoop en optimisme, zelfs in moeilijke tijden.

Te koop bij TAROT.NL

Vanaf vandaag zijn deze bijzondere kaarten verkrijgbaar bij TAROT.NL. Irene hoopt dat velen de vreugde en betekenisvolle inzichten van deze kaarten zullen ervaren. Hoewel ze begrijpt dat niet iedereen enthousiast is over kunstmatige intelligentie, nodigt ze iedereen uit die openstaat voor een moderne benadering om de magie van de Sweet Blossom Lenormand kaarten te ontdekken.

Voor iedereen toegankelijk

Of je nu een doorgewinterde kaartlezer bent of een nieuwkomer, de Sweet Blossom Lenormand biedt een inspirerende manier om de toekomst te verkennen. Dus ontdek vandaag nog de magie van deze kaarten en laat je leiden door de symbolen en bloemen van Irene Captijn’s prachtige creatie.

Sweet Blossom Lenormand

10,90

Beleef de lente met Sweet Blossom Lenormand – 36 prachtig geïllustreerde kaarten met zachte kleuren en bloeiende bloemen, inclusief een persoonlijke handgeschreven kaart van de auteur.

Bestellen

SKU: 0136-KFU

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl