Logo Tarot.nl
Inloggen (0)
  1. Home
  2. Magazine
  3. Op zoek naar de Botan Tarot?

Op zoek naar de Botan Tarot?

Botan Tarot comming soon

De 2e editie is in aantocht!

De langverwachte tweede editie van de Botan Tarot is momenteel in productie en wordt dit najaar verwacht. Wil je een update ontvangen? Zet dit deck dan op je verlanglijst. Waarschijnlijk openen we eind zomer de vooruitbestellingen.

Ontdek de betoverende Botan Tarot

De Botan Tarot is een visueel betoverend tarotdeck, gecreëerd door Addi Miyako. Geïnspireerd door de Art Nouveau-stijl en Japanse folklore, is dit deck een waar kunstwerk. De kaarten zijn geïllustreerd in aquarel, hebben prachtige indigo randen en worden geleverd in een stijlvolle dieppaarse slipcase met een perzikkleurig lint.

Unieke symboliek en inspiratie

Het deck is vernoemd naar het Japanse woord “Botan”, wat pioenroos betekent. Deze bloem staat voor moed en is prominent aanwezig op de kaarten. Miyako schilderde de kaarten in het huis van haar grootmoeder, geïnspireerd door Japanse kinderverhalen en haar familiegeschiedenis.

Opbouw van het Deck

Het deck bevat 22 kaarten van de Grote Arcana, geschilderd in 2017, en 56 kaarten van de Kleine Arcana, geschilderd in 2019. De Grote Arcana heeft een eigentijds design, beïnvloed door Art Nouveau en Japanse bloemen, terwijl de Kleine Arcana folklore-personages en symbolen uit planten en dieren opnieuw verbeeldt.

Bijzondere Kaarten en Ontwerp

Elke kaart is een kunstwerk op zich, met hoogtepunten zoals de Zonnekaart met haar vuurwerkbloemoorbel en de Keizer als valkenier. De Magiër heeft traditionele symbolen als tatoeages en de Torenkaart is geïnspireerd door Miyako’s persoonlijke geschiedenis. De illustratie van kintsugi op de Aas van Bekers benadrukt dat niemand te gebroken is om liefde te geven en te ontvangen.

Handleiding en extra’s

Het deck wordt geleverd met een eenvoudige minigids, maar voor meer inzicht is er een bijbehorende zine beschikbaar. Deze bevat prachtige kleurenreproducties van de kaarten en gedetailleerde uitleg van de kunstkeuzes.

De Botan Tarot is meer dan een tarotdeck; het is een eerbetoon aan familie, geschiedenis en kunst. Elke kaart vertelt een verhaal en nodigt je uit om op een magische reis te gaan door de rijke symboliek en betoverende illustraties van Addi Miyako. Mis de kans niet om dit unieke deck aan je collectie toe te voegen en laat je inspireren door de schoonheid en diepgang van de Botan Tarot.

The Botan Tarot Deck

Weelderig en grillig 78-kaarten tarotdeck met aquarelillustraties, geïnspireerd door Art Nouveau en Japanse folklore. De tweede editie komt binnenkort!

Zet op je verlanglijst

The Botan Tarot Anthology Zine

Een begeleidend zine voor The Botan Tarot Deck, vol aanvullende inzichten en verhalen.

Zet op je verlanglijst

Blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van Tarot.nl door je te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief.

Welkom op Tarot.nl