JOUW WINKEL VOOR SPIRITUEEL GELUK

Navigeer door onze online winkel en vind jouw favorieten.
Photo by Jen Theodore on Unsplash

Veel gestelde vragen over de tarot

In de loop van de tijd is de tarot een veel geraadpleegde ‘gids’ geworden. Toch is het werken met de kaarten nog niet voor iedereen bekend of vertrouwd. Vooral voor beginners is het vertrouwd worden met de kaarten een actief proces, waarbij vele vragen opdoemen.

Lees meer >>
Naked Heart tarot

The Naked Heart Tarot

The Naked Heart tarot is een tarotspel waarin de natuur en dieren een hoofdrol spelen. De tekeningen strelen het oog door hun pure eenvoud en prachtige details. De symbolen zijn apart, intrigerend, maar ook herkenbaar.

Lees meer >>

De oorsprong en betekenis van tarot?

De karakteristieke eigenschappen van tarot, haar oorsprong en de verschillende soorten tarotspellen. Tarotkaarten lijken qua structuur erg op gewone speelkaarten. Het zal je misschien verwonderen dat je met tarotkaarten een kaartspel kunt spelen.

Lees meer >>
Mabels tarot | Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden t/m 16 nov 2020

Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november.

Lees meer >>
The Fool | De Dwaas |

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Lees meer >>
Indie decks

Indie tarot decks in the spotlight

Het is hoog tijd om Indie decks de aandacht te geven die ze verdienen. Als webshop zijn we altijd op zoek naar unieke tarotdecks. We laten ons graag verleiden door prachtig vormgegeven decks die ons weten te verrassen met hun kleurgebruik of die briljant zijn in hun eenvoud. En natuurlijk hebben we oog voor de diepere boodschappen en betekenissen van de kaarten. Maar, wat zijn Indie decks nu eigenlijk?

Lees meer >>

Zakelijk account aanmaken

ZAKELIJK ACCOUNT Maak gebruik van de voordelen van een zakelijk account, zoals korting op bulkbestellingen en spaaracties. Ieder Nederlands of Belgisch bedrijf met een geldig KvK-nummer of geregistreerd bij het Handelsregister kan in aanmerking komen voor een zakelijk account. Een account aanmaken is makkelijk. Vul hieronder je gegevens in en wij maken een account voor je aan.

Lees meer >>

Treasure Hunters the game

TREASURE HUNTERS Do you also dream of a world in which children, youngsters and adults are truly connected to each other, looking at the world around them with a sparkle in their eyes? Then you are game for Treasure Hunters! WHAT IS IT Treasure Hunters is a game of cards. It consists of two types of cards. The first are chore cards, which consist of small tasks divided into stimulating and life-affirming themes.

Lees meer >>
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.

Neem contact met ons op

Inloggen