Zakelijk account aanmaken

ZAKELIJK ACCOUNT Maak gebruik van de voordelen van een zakelijk account, zoals korting op bulkbestellingen en spaaracties. Ieder Nederlands of Belgisch bedrijf met een geldig KvK-nummer of geregistreerd bij het Handelsregister kan in aanmerking komen voor een zakelijk account. Een account aanmaken is makkelijk. Vul hieronder je gegevens in en wij maken een account voor je aan.

Lees meer >>

Treasure Hunters the game

TREASURE HUNTERS Do you also dream of a world in which children, youngsters and adults are truly connected to each other, looking at the world around them with a sparkle in their eyes? Then you are game for Treasure Hunters! WHAT IS IT Treasure Hunters is a game of cards. It consists of two types of cards. The first are chore cards, which consist of small tasks divided into stimulating and life-affirming themes.

Lees meer >>

NIEUW BINNEN

Speciaal geselecteerd voor jou…

ORAKEL oF TAROKAARTEN

Kies jij voor orakelkaarten, of ligt je hart meer bij tarot? Elke kaart leert je iets over jezelf. Elke afbeelding kan iets bij je oproepen. Laat de boodschappen binnenkomen.

Voorlopig geen maandelijkse readings van Mabel

Elke maand kon je je laten inspireren door de readings van Mabel. Vol overgave combineerde ze haar astrologische kennis met persoonlijke inzichten en tarot- en orakelkaarten. Delen, geven, liefde verspreiden, zo kennen we Mabel. Ze heeft echter aangegeven dat het nu tijd is om een pas op de plaats te doen. Om afstand te nemen van social media en

Lees meer >>

TREK EEN KAARTJE

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

Niets is verloren

Zou je willen dat je het verleden of de fouten die je hebt gemaakt achter je kon laten? ‘Niet zo snel,’ is de boodschap van de gier. Deze ervaringen hebben je namelijk iets waardevols gebracht. Geef toe aan je verdriet of woede, en je emoties zullen snel transformeren.

Zie het grotere plaatje

Steek je je nek te veel uit en reik je te hoog, in plaats van te kijken naar wat er om je heen gebeurt? Je toewijding om iets nieuws te creëren is bewonderenswaardig, maar de boodschap van de giraffe herinnert je eraan dat je het hele plaatje moet zien en niet alleen die smakelijke blaadjes aan de top van de boom.

Geef met overgave en dankbaarheid

Geef je om datzelfde weer terug te krijgen, en houd je de tel bij van wat je hebt gegeven en wat men je nu schuldig is? Dit is niet de manier om rijkdom te ervaren. Wanneer de Spirit van de kalkoen in de beschermende positie ligt, geeft dit aan dat je elke gedachte aan gebrek moet los laten.

shuffle
flip

TREK EEN KAARTJE

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig

Trek een kaartje uit het nieuwe deck ‘Boodschappen van de Dieren’ van Colette Baron Reid

Droom de wereld tot leven

Zijn je dromen met je op de loop gegaan en heb je een nachtmerrie gehad die realiteit lijkt te zijn geworden? Wees niet bang, want waar je vroeger van hebt gedroomd kan vandaag veranderen als je er opnieuw over droomt. Word wakker en denk niet dat alles verkeerd is.

Wees edelmoedig

Twijfel je eraan of je het wel goed doet? Of heb je het gevoel dat je in gebreke blijft en denk je: Kan ik wel leiding geven? Of Kan ik mijn droom wel waar maken? Kan er wel iemand van mij houden? Kan ik een ander wel helpen? De Spirit van de leeuw vertelt je dat de antidote tegen een klein gevoel van eigenwaarde ligt bij het cultiveren van een gezond gevoel van trots.

shuffle
flip

Boodschappen van de Dieren

Welke vraag heb jij vandaag? Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig…

Neem een pauze

Wanneer je zo uitgeput raakt dat je niet kunt besluiten hoe je verder moet, herinnert de bruine beer je eraan dat je niet zo ongeduldig moet zijn in het zoeken naar antwoorden en oplossingen voor de problemen die je hebt. Het is nu tijd om rust te nemen en te mediteren.

shuffle
flip

TAROTKAARTEN

Ontdek onze nieuwe selectie tarotkaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Wat is tarot?

Over Tarot Wat betekent Tarot? Volgens Van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandse Taal heeft het woord tarot Franse, Italiaanse en Arabische wortels. Tarot wordt gedefinieerd als ‘kaartspel gespeeld met 78 kaarten met allegorische voorstellingen, nl. een gewoon spel kaarten van 52 kaarten, plus 4 ruiters en 22 genummerde taroks of troeven.’ Tarok, taroc of tarocchi

Lees meer >>

INZICHTKAARTEN

Ontdek onze nieuwe selectie orakelkaarten. Inspireer. Leer. Voel. Ervaar.

Nieuwe maan in kreeft

Nieuwemaan (of zoneclips) in Kreeft 20 juli 2020 In 2020 zijn is er twaalf maal een nieuwe maan, één voor elke maand van het jaar. Tussen de nieuwe maan in vind je de volle maan. Er is alleen niet één nieuwe maan voor elk sterrenbeeld, want er zijn twee nieuwe manen in Kreeft (in juni en

Lees meer >>
Afbeelding: Manon de Vries. Het orakel van de Elfen juni 2020

Dagkaart Elfen Orakel

Elfen zijn magische wezentjes die de planeet beschermen. Ze zijn de ultieme spirituele milieubeschermers. Ze willen graag dat iedereen van hun oude wijsheid gebruik maakt. De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook

Lees meer >>

De beste tarotkaarten voor iedere situatie

Elke tarot kaart heeft een specifieke betekenis. De kaarten weerspiegelen de energie die jij momenteel uitstraalt. Ontdek welke kaarten JOU een specifieke boodschap geven!

Meer-weten-over-je-financiele-toestand.jpg

Meer weten over je financiële situatie?

Meer weten over je financiële situatie? Raadpleeg deze tarotkaarten! Geld. Als je het niet hebt, heb je het nodig. Als je het wel hebt, wil je meer geld. Met geld kun je geen geluk of liefde kopen, maar het kan je wel een gevoel van veiligheid en vrijheid geven. Onverwachte kosten of grote uitgaven kunnen

Lees meer >>

Meer weten over de liefde? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Meer weten over de liefde? Raadpleeg deze tarotkaarten! Kaarten: The Naked Heart Tarot Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig. Ze komen zowel uit de grote

Lees meer >>

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten!

Een verbroken relatie lijmen? Raadpleeg deze tarot kaarten! Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of

Lees meer >>

Welke vraag heb jij vandaag?

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Scroll naar top