JOUW WINKEL VOOR SPIRITUEEL GELUK

Navigeer door onze online winkel en vind jouw favorieten.

Licht Ziener Tarot intro

Bestel het deck hier Ben je bereid het pad van Schaduw en Licht van de Lichtziener te bewandelen? Ga mee met de Lichtziener, volg het pad van de Lichtziener. Hiermee nodig ik je uit de dromen, archetypes en verhalen te ontdekken die de Lichtziener je met de lessen en boodschappen van deze kaarten geeft. De

Lees meer >>
Photo by Jen Theodore on Unsplash

Veel gestelde vragen over de tarot

In de loop van de tijd is de tarot een veel geraadpleegde ‘gids’ geworden. Toch is het werken met de kaarten nog niet voor iedereen bekend of vertrouwd. Vooral voor beginners is het vertrouwd worden met de kaarten een actief proces, waarbij vele vragen opdoemen.

Lees meer >>
Naked Heart tarot

The Naked Heart Tarot

The Naked Heart tarot is een tarotspel waarin de natuur en dieren een hoofdrol spelen. De tekeningen strelen het oog door hun pure eenvoud en prachtige details. De symbolen zijn apart, intrigerend, maar ook herkenbaar.

Lees meer >>

De oorsprong en betekenis van tarot?

De karakteristieke eigenschappen van tarot, haar oorsprong en de verschillende soorten tarotspellen. Tarotkaarten lijken qua structuur erg op gewone speelkaarten. Het zal je misschien verwonderen dat je met tarotkaarten een kaartspel kunt spelen.

Lees meer >>
Je eerste tarot deck kopen

Je eerste tarot deck kopen

Je staat op het punt om je eerste tarot deck te kopen. Dan zie je dat er heel veel verschillende decks zijn. Het duizelt je. Welke moet je nu kiezen? Moet je je laten leiden door je intuïtie en gevoel, of door je verstand?

Lees meer >>
Mabels november reading 2020: eindelijk helderheid!

Mabels november reading; eindelijk helderheid!

De dagen worden korter. Je kunt merken dat je minder energie hebt. Gelukkig laat innerlijke groei zich niet afremmen en is er altijd ruimte voor licht en lichtpuntjes. Je mag ook toegeven aan je vermoeidheid. Neem de tijd voor jezelf. Dit is bij uitstek een maand om je op jezelf te richten en je eigen spirituele pad onder de loep te nemen.

Lees meer >>
Fake vs real lenormand

Koop geen namaak tarot decks!

Er zijn, over het algemeen, twee groepen mensen die namaak tarot decks kopen. Mensen die de tarot wereld nog niet goed kennen en zich laten verleiden door een ‘goede’ aanbieding, bijvoorbeeld via Aliexpress, Wish of Ebay. En mensen die hun schouders ophalen en die het niet uitmaakt dat de kaarten kwalitatief gezien niet goed zijn. Ze willen gewoon een deck hebben en staan niet stil bij de gevolgen van hun keuze.

Lees meer >>
Mabels tarot | Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden t/m 16 nov 2020

Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november.

Lees meer >>

Zakelijk account aanmaken

ZAKELIJK ACCOUNT Maak gebruik van de voordelen van een zakelijk account, zoals korting op bulkbestellingen en spaaracties. Ieder Nederlands of Belgisch bedrijf met een geldig KvK-nummer of geregistreerd bij het Handelsregister kan in aanmerking komen voor een zakelijk account. Een account aanmaken is makkelijk. Vul hieronder je gegevens in en wij maken een account voor je aan.

Lees meer >>

Treasure Hunters the game

TREASURE HUNTERS Do you also dream of a world in which children, youngsters and adults are truly connected to each other, looking at the world around them with a sparkle in their eyes? Then you are game for Treasure Hunters! WHAT IS IT Treasure Hunters is a game of cards. It consists of two types of cards. The first are chore cards, which consist of small tasks divided into stimulating and life-affirming themes.

Lees meer >>
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.

Neem contact met ons op

Inloggen